جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آش کشک افغانستان
-(3 Body) 
آش کشک افغانستان
Visitor 412
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6نفر:
مواد لازم براي خمير آشک:

آرد سفيد250گرم
نمک 1 قاشق چايخوري(سرخالي)
آب سرد 140تا150ملي ليتر

مواد لازم براي داخل خمير :

تره فرنگي 3عدد يا 3 پيمانه خردشده
روغن به ميزان لازم
سس فلفل يک دوم قاشق چايخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم

مواد لازم براي تهيه سس گوشت:

پياز بزرگ 1عدد خردشده، نگيني
روغن 2 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ کرده 500گرم
زردچوبه،ادويه مخلوط،پودر تخم گشنيز،نمک و فلفل به ميزان لازم
پودر گوجه فرنگي يک دوم پيمانهآب يک پيمانه

مواد لازم براي تهيه سس ماست:

ماست چکيده 2 پيمانه
سير 2 حبه، پودر شده
نمک به ميزان لازم

مواد لازم براي تزيين :

نعنا يک قاشق سوپخوري پودر شده

طرز تهيه خمير آشک:

آرد و نمک را در کاسه اي الک کرده، آب را به تدريج اضافه و خمير را جمع کرده و آن را ورز دهيد. خمير را در کيسه پلاستيکي آرد پاشي شده يا در ظرف آرد پاشي شده قرار دهيد و با حوله نم دار آن را بپوشانيد و در محيط آشپزخانه براي30 دقيقه استراحت دهيد.تره فرنگي را از طول برش داده و بشوئيد،سپس ريز خردکنيد و با روغن،سس تند، نمک و فلفل تفت دهيد در حدي که نرم و براق شود.

طرز تهيه سس گوشت :

پياز را با روغن تفت دهيد تا نرم و براق شود. گوشت را اضافه کرده واجازه دهيد تا آب گوشت کشيده شود. سپس ادويه، نمک وفلفل و پوره گوجه فرنگي در صورت دلخواه رب گوجه فرنگي را اضافه کرده و هم بزنيد. آب را افزوده و با در بسته براي 30دقيقه بپزيد تا به روغن بيفتد.
خمير استراحت داده شده را روي سطح آب پاشي شده لوله کنيد سپس آن را به قسمت هاي کوچک تقسيم نموده و هر قسمت را با وردنه به شکل چهارگوش بازکنيد.از مايع تره فرنگي به اندازه يک قاشق چايخوري ميان آن قرارداده و حاشيه خمير را با آن مرطوب کرده آن را دولايه کنيد تا به شکل مثلث درآيد. سپس دور آن را با پشت چنگال فرم داده و همه را در ظرف چرب شده بچينيد.
آب و نمک را جوشانده و روغن را اضافه کنيد.کشک را درون آن ريخته و براي ده دقيقه بجوشانيد تا بپزد، سپس آبکش کنيد. روي آن را پوشانده ودر جاي گرم نگهداريد.نيمي از سس ماست را درون ظرف مورد نظر قرارداده و آشاک را روي آن قرار دهيد. مابقي سس ماست را روي آن ريخته و نعناي خرد شده را روي آن بپاشيد، سپس گوشت را روي آن ريخته و سرو نماييد.
نکته :
1ـ انرژي کل اين غذا 2960کيلوکالري مي باشد که 27درصدآن از کر بوهيدرات،25درصد آن از پروتئين و 48درصد آن از چربي تامين مي گردد.
2ـ درصورت تمايل ميتوانيد تره يا پيازچه را جايگزين تره فرنگي کنيد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image