جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قيمه عدس
-(1 Body) 
قيمه عدس
Visitor 423
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا6 نفر:

آرد 1 قاشق سوپخوري
ادويه مخلوط (کاري)1قاشق سوپخوري
پودر زنجبيل نصف قاشق چايخوري
نمک نصف قاشق چايخوري
کره 50گرم
گوشت خورشي گوسفندي 1کيلو
پياز درشت 200گرم خرد شده
سير 2 حبه، خرد شده
فلفل دلمه اي قرمز متوسط 1عدد خرد،شده
گوجه فرنگي 400گرم ،خردشده
آب مرغ يا گوشت 2پيمانه 500ميلي ليتري
عدس 250گرم،خيس خرده
شيرنارگيل يک دوم پيمانه 125 ميلي ليتري

طرز تهيه :

1ـ در کاسه کوچکي آرد، ادويه، زنجبيل و نمک را مخلوط کنيد.
2ـ کره را در قابلمه گرم کرده و گوشت را به دفعات سرخ کنيد و کنار بگذاريد.
3ـ پياز و سير در همان قابلمه ريخته تفت دهيد تا طلايي شوند سپس مخلوط ادويه ها را بريزيد و يک دقيقه تفت دهيد.
4ـ سپس گوجه فرنگي وآب مرغ يا گوشت را ريخته و مخلوط کنيد.گوشت را اضافه کرده بگذاريد بپزد. در اواخر پخت عدس را ريخته و در آخر شير نارگيل را بريزيد تا خورش بپزد و جا بيفتد.اين خورش را با برنج و سالاد گوجه فرنگي و ماست سرو کنيد.
نکته:
1ـ انرژي اين غذا 3748کيلوکالري مي باشد که 20درصد آن از کربوهيدرات، 25 درصد آن از پروتئين و 55درصد آن از چربي تامين مي گردد.
2ـ اين خورش مخصوص جزاير کارائيب مي باشد.
3ـ کاري همان ادويه مخصوص در زبان هندي است که در هندوستان بن ريز(پايه) هر غذا را کاري مي نامند ولي انگليسي ها نوعي از ادويه مخلوط را با نام کاري بصورت آماده و بسته بندي آماده کرده اند که ما نيز با آن آشنا هستيم امروزه توليد کنندگان با سليقه هاي مختلف آن را تهيه مي کنند. درضمن نوعي گياه با همين نام وجود دارد و در آشپزي هندي کاربرد فراوان دارد که مثل برگ بو و عطر خوبي به غذا ميدهد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image