موادلازم براي 6 تا 4 نفر:
بادمجان قلمي متوسط6 تا7عدد
نمک،زردچوبه، فلفل سياه يا فلفل قرمز به ميزان لازم
پياز متوسط 2عدد
روغن براي سرخ کردن
سير رنده شده 1 قاشق چايخوري
زنجبيل رنده شده 1 قاشق چايخوري
گوشت چرخ کرده نيم کيلو
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
فلفل سبز 3 تا 4 عدد
گشنيز تازه 1پيمانه خردشده
طرز تهيه:
1ـ بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه حلقه ببريد. کمي نمک زده و در روغن سرخ کنيد. بادمجان هاي سرخ شده را در يک سيني که حوله کاغذي پهن کرده ايد بچينيد تا روغن آن گرفته شود.
2ـ پياز را نگيني خرد کرده و قبل از اين که رنگ پياز طلايي شود. سير، زنجبيل و زردچوبه را اضافه کرده و مجدداً هم بزنيد. پس از کشيده شدن آب گوشت، رب را اضافه کرده تفت دهيد. فلفل سبز و گشنيز را اضافه کرده، نمک و فلفل را به اندازه کرده و حرارت را کم کنيد.
3ـ در يک قابلمه بادمجانها را چيده و روي آنها مايه گوشت بريزيد که تمام بادمجانها را بپوشاند. با کفگير صاف کنيد. به همين ترتيب لايه هاي بادمجان و گوشت را روي هم بچينيد در قابلمه در بسته روي حرارت خيلي کم بگذاريد تا خورش جا بيفتد.
نکته: انرژي کل اين غذا 2165کيلوکالري مي باشد که 13درصد آن از کربوهيدرات،9درصدآن ازپروتئين و 78درصد آن از چربي تامين مي گردد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57 /س