جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بگن کاسالن
-(2 Body) 
بگن کاسالن
Visitor 456
Category: دنياي فن آوري

موادلازم براي 6 تا 4 نفر:

بادمجان قلمي متوسط6 تا7عدد
نمک،زردچوبه، فلفل سياه يا فلفل قرمز به ميزان لازم
پياز متوسط 2عدد
روغن براي سرخ کردن
سير رنده شده 1 قاشق چايخوري
زنجبيل رنده شده 1 قاشق چايخوري
گوشت چرخ کرده نيم کيلو
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
فلفل سبز 3 تا 4 عدد
گشنيز تازه 1پيمانه خردشده

طرز تهيه:

1ـ بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه حلقه ببريد. کمي نمک زده و در روغن سرخ کنيد. بادمجان هاي سرخ شده را در يک سيني که حوله کاغذي پهن کرده ايد بچينيد تا روغن آن گرفته شود.
2ـ پياز را نگيني خرد کرده و قبل از اين که رنگ پياز طلايي شود. سير، زنجبيل و زردچوبه را اضافه کرده و مجدداً هم بزنيد. پس از کشيده شدن آب گوشت، رب را اضافه کرده تفت دهيد. فلفل سبز و گشنيز را اضافه کرده، نمک و فلفل را به اندازه کرده و حرارت را کم کنيد.
3ـ در يک قابلمه بادمجانها را چيده و روي آنها مايه گوشت بريزيد که تمام بادمجانها را بپوشاند. با کفگير صاف کنيد. به همين ترتيب لايه هاي بادمجان و گوشت را روي هم بچينيد در قابلمه در بسته روي حرارت خيلي کم بگذاريد تا خورش جا بيفتد.
نکته: انرژي کل اين غذا 2165کيلوکالري مي باشد که 13درصد آن از کربوهيدرات،9درصدآن ازپروتئين و 78درصد آن از چربي تامين مي گردد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image