مواد لازم :
تخم مرغ 5عدد،پخته
دانه خردل 1 قاشق چايخوري
فلفل سبز تند 1عدد
نمک مقداري
شکر 1 قاشق سوپخوري
سرکه سفيد به مقداري که تخم مرغ ها را بگيرد.
طرز تهيه:
تخم مرغ ها را آبپز کرده و پوست بگيريد. از چندين قسمت با چنگال سوراخ کرده و شيشه ريخته و روي آن را دانه خردل، فلفل، نمک، شکر بريزيد.روي تخم مرغ ها سرکه ريخته و در ظرف را ببنديد.بعد از يک هفته ميتوان ترشي را مصرف کرد.
نکته: اين ترشي براي سالاد مصرف مي شود. کالري ترشيجات بسيار ناچيز است.(در حد صفر).
منبع: نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57 /س