جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوربات طالبي
-(4 Body) 
سوربات طالبي
Visitor 379
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

آب :2ليوان
شکر:يک ليوان سر خالي
آب ليمو:يک قاشق چايخوري
طالبي:يک کيلو
رنده پوست پرتغال:يک قاشق چايخوري
رنده زنجبيل تازه:يک قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ:2عدد
رنگ مجاز خوراکي:2تا3قطره

طرز تهيه :

آب شکر و آب ليمو را در ظرفي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد ، تا شکر حل شود . سپس حرارت را به مدت 5 دقيقه زياد کنيد تا شربت ، غليظ شود .آنگاه پوست پرتقال و زنجبيل را با شربت مخلوط کنيد و بگذاريد تا خنک شود. حال طالبي را بشوييد پوست و تخمه هاي آن راجدا کرده، با استفاده از مخلوط کن ، آن را پوره کنيد. در اين هنگام شربت را به آن اضافه کنيد . سپس سفيده هاي تخم مرغ را با هم زن برقي بزنيد تا پف کند و سفت شود در صورت تمايل ، مي توانيد در اين مرحله ، رنگ خوراکي را به پوره اضافه کنيد. سفيده تخم مرغ و طالبي را با هم مخلوط کنيد و در ظرفي فلزي بريزيد و درفريزر قرار دهيد تا يخ بزند . سپس مايه را از فريزر خارج کرده با هم زن مخلوط کنيد تا به حالت نيمه جامد درآيد . مجدد آن را در فريزر قرار دهيد تا يخ بزند ( اين کار را 3 بار تکرار کنيد ) در نهايت مايه را به مدت 7 تا 8 ساعت در فريزر قرار دهيد . براي سرو سوربات ، مي توانيد به جاي ظرف طالبي را به شکل کنگره دار درآوريد و سوربات را با قاشق بستني قالب بزنيد و در طالبي بريزيد و ميل کنيد .
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image