جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت موس ريواس و توت فرنگي
-(0 Body) 
تارت موس ريواس و توت فرنگي
Visitor 384
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم رولت دورنگ:

آرد 1 پيمانه 125گرم
بيکينگ پودر 1 قاشق چايخوري
شکر 1پيمانه 225گرم
تخم مرغ 4 عدد
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
وانيل يک چهارم قاشق چايخوري
رنگ خوراکي 2 قطره

مواد مياني:

ريواس 400گرم
شکر يک و نيم پيمانه، 337گرم
آب 2 پيمانه
توت فرنگي 250گرم
زرده تخم مرغ 3عدد
خامه250گرم
شکلات سفيدشيرين 150گرم
ژلاتين يک و نيم قاشق سوپخوري
پودر ژله توتا فرنگي 1 بسته

طرز تهيه :

1ـ آرد و بيکينگ پودر را 2 بار باهم الک کرده و کنار بگذاريد.
2ـ زرده و سفيده هاي تخم مرغ ها را از هم جدا کنيد. سفيده ها را با همزن برقي بزنيدتا کف کند. يک چهارم پيمانه شکر را اضافه کرده و همچنان به زدن ادامه دهيد تا کاملا سفيد و برفي شود، سپس زرده هاي تخم مرغ و روغن مايع و وانيل را اضافه کنيد و با دور کند هنزن بزنيد تا مايه صاف و يکدست شود.
3ـ بعد آرد الک شده را اضافه کرده و مايه را با ليسک به صورت دوراني هم بزنيد تا کاملا صاف و يکدست شود. مايه را به دو قسمت تقسيم کرده و به يک قسمت آن رنگ خوراکي سبز يا قرمز اضافه کرده و به آرامي مخلوط کنيد تا مايه رنگ بگيرد. دو مايه را در دو کيسه جداگانه با قيف ساده بريزيد.
4ـ در سيني فر کاغذ انداخته و آن را چرب و آرد پاشي کنيد. به صورت نواري از کناره ي سيني يک رديف مايه ساده و يک رديف مايه رنگي بريزيد تا تمام سيني پر شود. سيني را در فر روي حرارت 170درجه سانتي گرادمدت 10الي 12 دقيقه قرار دهيد. بعد از سرد شدن آن را از کاغذ جداکرده وبه اندازه ارتفاع قالب مورد نظر ببريد (قالبي که براي اين دستورالعمل در نظر گرفته شده است يک قالب گرد کمر بندي 20سانتي متري است ) ابتدا ديواره قالب و بعد که قالب را با رولت پخته شده بپوشانيد و بعد با مايه پر کنيد.

طرز تهيه مواد مياني:

1ـ ريواس را شسته، خرد کرده، سپس با شکر و 1 پيمانه آب بپريد، تا حدي که نرم شود و شربت آن کمي قوام بيايد. (يعني يک چهارم آب تبخير شود) ريواس را کنار بگذاريد تا خنک شود، سپس همراه توت فرنگي آن را پوره کنيد.
2ـ زرده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود، سپس شربت داغ ريواس را به زرده ها اضافه کرده همچنان بزنيد تا کاملا کرمي غليظ بدست آيد. خامه را به کره اضافه کنيد تا صاف و يک دست شود.
3ـ شکلات و ژلاتين را به طريق بن ماري (حرارت غير مستقيم) آب کنيد و به ريواس و توت فرنگي پوره شده اضافه کرده و در قالب بريزيد و يکي دوساعت در يخچال بگذاريد. بعد ژله نيمه آماده را روي آن ريخته و در يخچال بگذاريد تا کاملا خودش را بگيرد به دلخواه با خامه و ريواس و توت فرنگي تزيين و سرو کنيد.
پودر ژله را در ظرفي ريخته و يک دوم پيمانه آبجوش روي آن ريخته و با قاشق هم بزنيد تا کاملا حل شود، سپس يک دوم پيمانه آب يخ اضافه کرده و در جاي خنک قرار دهيد تا کمي خودش را بگيرد.
نکته: انرژي کل اين غذا 5450کيلوکالري مي باشدکه 65 درصد آن ازکربوهيدرات، 6درصد آن از پروتئين و 29 درصد آن از چربي تامين مي شود.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image