جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيروک مربايي
-(1 Body) 
پيروک مربايي
Visitor 411
Category: دنياي فن آوري

موادلازم براي 8 تا 10نفر:

مخلوط روغن جامد و مارگارين 330گرم
شکر 200گرم
تخم مرغ 2عدد
وانيل خالص نوک قاشق چايخوري
ماست 3قاشق سوپخوري
بيکينگ پودر 3 قاشق چايخوري
آرد 500گرم
نمک نوک قاشق چايخوري
مارمالاد زرد آلو300گرم
خمير ورقه اي براي تزيين

طرز تهيه:

1ـ فررا روي حرارت 140درجه سانتي گراد روشن کنيد.
2ـ آرد، بيکينگ پودر و نمک را 3 بار باهم الک کنيد و 2قاشق سوپخوري سرپراز آن کنار بگذاريد، مخلوط روغن و مارگارين و شکر را کاملا با همزن بزنيد.2 قاشق سوپخوري از آرد را به خمير اضافه کرده و هم بزنيد. تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده با اضافه کردن تخم مرغ دوم، وانيل را نيز بکار ببريد. مجددا 2 قاشق غذاخوري از مخلوط آرد را به مواد اضافه کنيد.( اضافه کردن کم کم آرد به مايه باعث سفت ماندن آن وکيفيت بهتر خمير مي شود) ماست و باقيمانده ي مخلوط آرد را نيز اضافه کنيد.
3ـ دوسوم از کل خمير را درون قالب سي سانتي متري مخصوص پاي پهن کنيد.اين کار را با دستي که به آرد زده ايد انجام دهيد. خمير را روي ديواره هاي قالب هم بکشيد. مارمالاد را روي خمير بکشيد. باقيمانده ي خمير را با 2 قاشق سوپخوري آرد کنار گذاشته شده سفت کرده و به قطر 31سانتي متربه صورت دايره پهن کنيد.
4ـ خمير راروي کاتر مشبک انداخته و روي آن وردنه بکشيد تا خمير برش مشبک خورده و دور خمير نيز گرفته شود. خمير را به کمک ابزار بلند کرده و روي پاي بياندازيد. دور خمير بالايي را به خمير زيرين بچسبانيد. بامخلوط زرده، ماست و پودر قند خمير مشبک را رومال کنيد. پيروک را مدت 40الي 45 دقيقه بزيد تا زيرو روي آن طلايي شود.اگر خمير ورقه اي در دسترس داريد، توري روي پيروک را از خمير ورقه اي ببريد تا پيروک سبک تري داشته باشيد.

نکته:

1ـ انرژي کل اين غذا 5937کيلوکالري مي باشدکه 43درصد آن از کربوهيدرات،5 درصد آن از پروتئين و 52در صد آن از چربي تامين مي شود.
2ـ در صورت اين استفاده از خمير ورقه اي براي رويه مشبک مقداري از خمير پيروک اضافه مي آيد که مي توانيد با آن قالب خيلي کوچک ديگري را پوشش داده و استفاده کنيد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image