جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسرگيلاس
-(1 Body) 
دسرگيلاس
Visitor 419
Category: دنياي فن آوري

موادلازم:

کمپوت گيلاس: 1قوطي(بدون آب)
کمپوت سيب: 1قوطي(بدون آب)
کمپوت هلو: 1قوطي(بدون آب)
کمپوت گلابي: 1قوطي(بون آب)
کمپوت آناناس: 1قوطي(بدون آب)
پودر شکر: 150گرم
خلال پسته وبادام: 6قاشق غذاخوري
خامه: 300گرم
بيسکويت ويفر: 2بسته

طرز تهيه:

خامه را با پودرشکرمخلوط کرده وبعد از يک الي سه ساعت که درفريزربود خوب هم مي زنيم تا فرم گرفته و سفت شود.
بعد ازفرم گرفتن خامه را در يک کاسه مي ريزيم وکمپوت گيلاس آب گرفته را به آن اضافه مي کنيم و باريستک به آرامي هم مي زنيم و کمپوت هاي سيب، هلو، گلابي وآناناس را به ميزان دلخواه، مربع مربع خرد مي کنيم و به بقيه مواد اضافه مي کنيم و به آرامي هم مي زنيم و در يخچال مي گذاريم. در يک ديس بيسکويتها را به شکل مستطيل بلند به عرض 2سانتي متر و بلندي 5سانتي متر برش مي دهيم ودورتا دورديس، مي چينيم وبعد از اينکه دسر خود را کاملا بست درديس مي کشيم و با خلال پسته و بادام آن را تزئين مي کنيم. هر چه خلال هاي پسته و بادام بيشتر باشد خوشمزه ترمي شود.
منبع:نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image