موادلازم:
کمپوت گيلاس: 1قوطي(بدون آب)
کمپوت سيب: 1قوطي(بدون آب)
کمپوت هلو: 1قوطي(بدون آب)
کمپوت گلابي: 1قوطي(بون آب)
کمپوت آناناس: 1قوطي(بدون آب)
پودر شکر: 150گرم
خلال پسته وبادام: 6قاشق غذاخوري
خامه: 300گرم
بيسکويت ويفر: 2بسته
طرز تهيه:
خامه را با پودرشکرمخلوط کرده وبعد از يک الي سه ساعت که درفريزربود خوب هم مي زنيم تا فرم گرفته و سفت شود.
بعد ازفرم گرفتن خامه را در يک کاسه مي ريزيم وکمپوت گيلاس آب گرفته را به آن اضافه مي کنيم و باريستک به آرامي هم مي زنيم و کمپوت هاي سيب، هلو، گلابي وآناناس را به ميزان دلخواه، مربع مربع خرد مي کنيم و به بقيه مواد اضافه مي کنيم و به آرامي هم مي زنيم و در يخچال مي گذاريم. در يک ديس بيسکويتها را به شکل مستطيل بلند به عرض 2سانتي متر و بلندي 5سانتي متر برش مي دهيم ودورتا دورديس، مي چينيم وبعد از اينکه دسر خود را کاملا بست درديس مي کشيم و با خلال پسته و بادام آن را تزئين مي کنيم. هر چه خلال هاي پسته و بادام بيشتر باشد خوشمزه ترمي شود.
منبع:نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س