مواد لازم براي 6 تا 8 نفر :
کره 30گرم
شکر قهوه اي يک چهارم پيمانه
سيب 500گرم، پوست کنده، مکعبي خردشده
آبليمو يک قاشق سوپخوري
رنده پوست ليمو 1عدد
پودر جوز هندي يک چهارم قاشق چايخوري
پودر دارچين يک چهارم قاشق چايخوري
کشمش طلايي30گرم
خمير هزارلا 375گرم
تخم مرغ براي رويه 1عدد
طرز تهيه:
1ـ فر را روي حرارت 220درجه سانتي گراد روشن کنيد. يک سيني فر را با کاغذ روغني پوشانده و چرب کنيد.
2ـ کره را در يک تابه روي حرارت بگذاريد تا ذوب شود. سيب را داخل کره بريزيد،رنده پوست ليمو و آب ليمو را نيز اضافه کرده و با حرارت ملايم مواد را به مدت 10دقيقه بپزيد. در آخر پخت جوز،هندي، دارچين، شکر قهوه اي و کشمش را افزوده و مايه را کنار بگذاريد،تا کاملا سرد شود.
3ـ خمير را به قطر نيم سانتي مترباز کنيد و به شکل مستطيل در ابعاد 24×18 سانتي متر ببريد. اين مستطيل را در سيني فر قرار داده و روي آن مايه سيب بريزيد، به طوري که که از کنارهاي خمير حدود 2 سانتي متر خالي با شد. کناره هاي خمير را با قلم مو تخم مرغ بماليد.
4ـ از خمير هزارلا يک مستطيل ديگر در ابعاد 18×25 سانتي متر بريده و با چاقو روي خمير را خطوطي به موازات هم بيندازيد يا از رول برهاي مخصوص اين کار استفاده کنيد. اين خمير را به کمک وردنه بلند کرده و به آرامي روي خمير اول قرار دهيد و کناره هاي خمير را فشار دهيد.
5ـ روي شيريني را تخم مرغ زده و به مدت 25تا 30دقيقه در طبقه رول فر از پايين آن را بپزيد.بعد از خنک شدن مي توانيد کمي پودر قند بر روي تارت بپاشيد.
نکته: انرژي کل اين غذا 2752 کيلوکالري مي باشد که 47درصد آن از کربوهيدرات،5 درصد آن از پروتئين و 48 درصد آن از چربي تامين مي گردد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57 /س