مواد لازم:
خامه فرم گرفته 350گرم
کيک اسفنجي 1عددتخته اي به اندازه 55×35به ارتفاع 2 سانتي متري
ژله قرمز يک ونيم پيمانه
چشم عروسکي 2عدد
طرز تهيه:
1ـ کيک اسفنجي را به صورت يک نصفه توپ شکل دهيد. سپس برشهاي افقي داده و لا به لاي کيک خامه فرم گرفته اضافه کرده و روي هم قرار دهيد. قسمت هاي اضافي را با چاقو اره اي برش دهيد.
2ـ سطح روي کيک را خامه فرم گرفته بکشيد و با استفاده از ليسک و روبان سطح روي کيک را کاملا صاف کنيد.
3ـ با استفاده از ژله قرمز روي کيک را بپوشانيد سر و پاي کفش دوزک را مي توانيد با خامه کار کنيد. بقيه تزيين سليقه اي مي باشد.
منبع: نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57 /س