مواد لازم براي 8نفر:
خمير هزارلا 368 گرم
مواد لازم براي داخل کيک:
ژامبون گوشت 150گرم
پنير خامه اي 450گرم
پوره گوجه فرنگي يا رب
پودر پاپريکا 1 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل سياه و سفيد و شکر 1 چهارم قاشق چايخوري
سير 1حبه له شده نعناع، مرزه،گشنيز 3 قاشق سوپخوري
فلفل چيلي کوچک 12 عدد
کاپاريس 12عدد(خاويار گياهي )
طرز تهيه:
1ـ دوقالب کيک کمر بندي به قطر 20سانتي متري را چرب کنيد. خمير را روي سطحي که آرد پاشيده ايد به قطر نيم سانتيمتري از خمير بريده و داخل خمير چنگال زده و سيني را در طبقه اول فر قرار دهيد تا نان ها پف کنند. خميرها را در طبقه بالاي فر به مدت 10تا 15 دقيقه ديگر بپزيد. سپس آنها را از فر خارج کنيد و اجازه دهيد سرد شود.
2ـ ژامبون را ريز کرده و در يک کاسه بريزيد، سپس نيمي از پنير خامه اي، پوره ي گوجه فرنگي، پاپريکا،نمک،فلفل و شکر را با آن مخلوط کرده و خوب هم بزنيد. بقيه ي پنير خامه اي را نيز با سير و سبزيجات مخلوط کرده و کنار بگذاريد. يک لايه خمير را در ظرف سرو قرار داده. مايه پنير و ژامبون را روي آن بريزيد، سپس لايه دوم خمير را روي آن قرار داده و مايه پنير و سبزيجات را روي آن بکشيد. آن را صاف کرده و با حلقه برش، آن را برش بزنيد.
3ـ مقداري پنير خامه اي در قيف با ماسوره ي ستاره ريخته و روي هر خط برش پنير شکوفه بزنيد. روي هر شکوفه يک عدد چيلي کوچک و کاپاريس قرار دهيد.اين غذا را سرد سرو کنيد.
نکته:
1ـانرژي کل اين غذا4112کيلوکالري مي باشد،21درصدآن از کربوهيدرات، 10درصد ان از پروتئين و 69 درصد آن از چربي تامين مي گردد.
2ـ کاپريس بانام Capers به صورت کنسرو تهيه شده با سرکه يا نمک در سوپر مارکت ها موجود است.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57 /س