جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تکنيک هاي تهيه نان اسفنجي
-(3 Body) 
تکنيک هاي تهيه نان اسفنجي
Visitor 393
Category: دنياي فن آوري
وانيل نوک قاشق چايخوري
نمک 1 پنسه

مواد لازم براي تهيه کرم وانيلي بين ژله و کيک اسفنجي :

آرد ذرت يک و نيم قاشق سوپخوري سرپر 35(گرم ) شکر 90گرم
وانيل خالص يک سوم قاشق چايخوري
شير 375ملي ليتر
اسانس ليمو ترش 2قطره(در صورت تمايل)
مواد لازم براي تهيه ژله:
پور يک دوم قاشق چايخوري
شکر 2 قاشق سوپخوري
آب يک دوم پيمانه
پودر ژله آماده
ليموترش 100گرم
آبجوش يک پيمانه (250ميلي ليتر )

طرز تهيه خمير اسفنجي شيرين:

1ـ فر را ري حرارت 200 درجه سانتي گراد گرم کنيد.قالب هاي سيليکوني را با اسپري روغن چرب کنيد. آرد گندم،آرد ذرت،بيکينگ پودر و نمک را 3 بار با هم الک کنيد. سفيده هاي تخم مرغ را بزنيد تا پفکي شود. زرده ها را به همراه وانيل و پودر قند بزنيد تا کرم رنگ و کش دار شود. سفيده و زرده را به کمک ليسک مخلوط کنيد. مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و آن را نيز به خورد خمير بدهيد. خمير را داخل قيف پارچه اي با سرماسوره ي ساده ي بزرگ ريخته و داخل قالب ها بريزيد.
2ـ نان هاي اسفنجي را حداکثر تا 15 دقيقه بپزيد تا رويه آن ها کاملا طلايي شود.بعد از برگرداندن نان ها روي تور سيمي و خنک شدن آن ها،رويشان را بپوشانيد تا خشک نشوند.

طرز تهيه ي ژله درون قالب ها:

3ـ پودر آگار،شکر و آب را مخلوط کرده و روي حرارت به مدت 3 دقيقه بجوشانيد سپس يک ميلي متر از عمق قالب ها را با اين مايه بپوشانيد. بگذاريد تا آگار کاملا بسته شود. در اين مدت پودر ژله را در يک پيمانه آبجوش کاملا حل کرده،بگذاريد تا خنک شود. ژله خنک شده ولي سيال را روي آگار ريخته و دو سوم قالب ها را پر کنيد. قالب ها را درون يخچال بگذاريد تا ژله کاملا بسته شود.

طرز تهيه کرم وانيل :

4ـ براي تهيه کرم وانيلي،آرد ذرت،شکر و يک سوم از کل مقدار شير را با هم مخلوط کنيد. سعي کنيد گلوله هاي ايجاد شده را کاملا از بين ببريد.باقيمانده شير را روي حرارت بگذاريد و قبل از اينکه به جوش آيد،مواد قبلي را به اضافه کرده و کرم را مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد، پخت کرم حداقل بايد 10 الي 15 دقيقه طول بکشد تا بوي خامي آرد از بين رفته و کرم خوش طعمي حاصل شود.
5ـ بعد از اينکه کرم غليظ شد،وانيل و اسانس مورد نظر را به آن اضافه کنيد کرم را به ظرف ديگري انتقال دهيد و مرتب هم بزنيد تا در حين سرد شدن رويه نبندد.
6ـ کرم را روي نان هاي اسفنجي خنک شده بريزيد و تا لبه ي نان ها بياوريد. نان ها را درون يخچال بگذاريد تا کرم سفت شود. بعد از اين که کرم بسته شد نان ها را روي ژله هاي داخل قالب برگردانيد و سه طبقه را با هم روي سطح کار برگردانيد. شيريني ها را به مدت 3 الي 4 ساعت درون يخچال خنک کنيد.قبل از اينکه شيريني ها را تزيين کنيد لايه آگار را از روي آن ها جدا کنيد. شيريني را مطابق سليقه خودتان تزيين نماييد.

نکته :

1ـانرژي کل اين غذا 1900 کيلو کالري مي باشد که 77 درصد آن از کربوهيدرات،11 درصد آن از پروتئين و 12 درصد آن از چربي تامين مي گردد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image