جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شار لوت بلدرچين و بادمجان با سس ريحان
-(0 Body) 
شار لوت بلدرچين و بادمجان با سس ريحان
Visitor 395
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

بلدرچين 1عدد براي هر نفر
بادنجان بزرگ 2عدد
بادمجان کوچک 2 عدد
کدو 1عددفلفل دلمه اي قرمز 2عدد
سير با پوست 6تا 7 حبه
گوجه گيلاسي 5 تا6 عدد
پياز 2عدد
تخم مرغ 1عدد
آرد 2 قاشق سوپخوري
پودر بادام 7 قاشق سوپخوري
هويج 2عدد
روغن زيتون 6 قاشق سوپخوري
نمک،فلفل به ميزان

مواد سس ريحان:

خامه 100گرم
تره يا برگ سير تازه 4 تا5 ساقه
برگ ريحان250گرم
کره 50گرم
آب مرغ 4 قاشق سوپخوري
موسير1تا2حبه ،درصورتي که خشک بود دو ساعت در آب خيس کنيد.
1-بلدرچين را با 2 هويج کوچک ،يکي دوساقه کرفس،1عدد پياز خرد شده و کمي نمک و فلفل بپزيد ،سپس آن را کنار بگذاري تا خنک شود.
2-بادمجانهاي بزرگ را پوست گرفته ، کمي نمک زده و در آبکش بريزيد تا تلخي آن گرفته شود. سپس آن را شسته و کنار بگذاريد. پياز و 2حبه سير را پوست کنده و با دو قاشق روغن زيتون تفت دهيد تا کمي طلايي شود. بادمجان هاي شسته را خرد کرده و اضافه کرده و در ظرف بگذاريد تا بادمجانها به مدت 15تا20 دقيقه تا هم سرخ و پخته شود، سپس آن را پوره کرده و کنار بگذاريد. 2بادمجان کوچک را با پوست شسته و از طول نصف کرده و به صورت نيم دايره برش داده و سرخ کنيد تا کمي طلايي شود.کدو و فلفل دلمه اي را به اندازه هم حلقه حلقه کرده و با 1 قاشق روغن زيتون تفت دهيد ولي نبايد رنگ آنها تغير کند.
3- کف سيني فر راکاغذ روغني انداخته و يک کاتر گرد به اندازه نعلبکي را دروسط آن بگذاريد. تمام ديواره هاي دروني کاتر را با بادمجان هاي تفت خورده نيم دايره بپوشانيد. کف آن ابتدا از پوره بادمجان بريزيد ، سپس سينه ي بدون استخوان بلدرچين را روي آن گذاشته و باز روي آن را با پوره بادمجان بپوشانيد.
4- رويه ي آن را با حلقه هاي تفت خورده ي کدو و فلفل قرمز و يک گوجه فرنگي در مرکز آن تزيين کرده و با احتياط آن را در فر داغ روي حرارت 180د180درجه سانتي گراد به مدت 7 دقيقه بگذاريد. سپس در بشقاب سرو قرار داده و با احتياط کاغذ روغني را از زير آن بکشيد و کاتر را برداريد. سس را دور شارلوت بريزيد و با گوجه فرنگي و سير با پوست سرخ شده در کره و ران هاي سرخ شده بلدرچين تزيين کنيد. ران بلدرچين را ابتدا در آرد ، سپس در تخم مرغ زده شده بزنيد و بعد در پودر بادام غلتانده و در کره سرخ کنيد.

طرز تهيه سس :

برگ سير، تره ، موسير نرم و يک ساقه کرفس را با کره و آب مرغ درون ظرف در بسته به مدت 40 دقيقه بپزيد. سپس ريحان و خامه را اضافه کرده و 1 دقيقه ي ديگر با در باز روي حرارت بگذاريد و بعد کاملا پوره کنيد.
نکته: انرژي کل اين غذا 2370کيلوکالري مي باشد که 21درصد آن از کربوهيدرات ،12درصد آن از پروتئين و 67 درصد آن از چربي تامين مي گردد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image