موادلازم:
بستني: 300گرم
کمپوت آناناس: 3حلقه
موز: 1عدد
گيلاس، ژله،خامه ، ترافل، خامه، سس توت فرنگي: به مقدارلازم براي تزيين
طرزتهيه:
لبه ليوان بلند را با شربت توت فرنگي مرطوب کرده با ترافل تزيين مي کنيم انتهاي ليوان سس توت فرنگي ريخته و ژله اضافه مي کنيم. اسکوپ بستني وانيلي ريخته، موز خردشده را نيز در ليوان مي ريزيم دوباره بستني وانيلي ريخته و يک حلقه آناناس اضافه کرده و مجددا 4 اسکوپ بستني وانيلي اضافه کرده در آخر يک حلقه کمپوت آناناس روي بستني قرار داده با سس و خامه و ترافل و بيسکويت وغيره تزيين کرده سرو مي کنيم.
منبع:نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س