مواد لازم:
شيرپرچرب: 1ليتر
شکر: 500گرم
زعفران: به مقدار لازم
ثعلب: 1قاشق غذاخوري
گلاب: نصف استکان
خامه معمولي: 100گرم
خلال پسته: 50 گرم
طرزتهيه:
اول شکر و ثعلب را مخلوط کرده و داخل شير مي ريزيم و بعد به مقدار لازم زعفران به آن اضافه مي کنيم و بعد گلاب را به آن اضافه مي کنيم و داخل فريزر قرار مي دهيم تا يخ بزند و بعد مايع آماده شده را هر10دقيقه يکبار مخلوط مي کنيم تا سفت شود و خامه يخ زده را به صورت ريز شده به مايع اضافه و خلال پسته را به آن اضافه مي کنيم تا شش ساعت بعد قابل مصرف شود.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س