موادلازم:
شکر: 1قاشق غذاخوري
ژلاتين: 2قاشق غذاخوري
آب: يک چهارم ليوان
شير: سه چهارم ليوان کاملا جوشيده
طرزتهيه:
انبه را درمخلوط کن ريخته تا کاملا يکدست شود شکر را با پوره انبه مخلوط کرده و در کاسه اي بريزيد. ژلاتين را با آب مخلوط کرده و روي بخار آب جوش بگذاريد تا کاملا حل شود سپس به مخلوط انبه اضافه کنيد. شير را در ظرف ديگري آنقدر با همزن بزنيد تا کف کند سپس آنرا هم به مخلوط انبه اضافه کنيد. مخلوط را در ظرف هاي پذيرايي ريخته و در يخچال بگذاريد. صبر کنيد تا خودش را بگيرد و سفت شود.
منبع:نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س