مواد لازم براي تهيه 12-10 عدد بيسکويت
آرد سفيد گندم: 2 پيمانه سر پر (225 گرم)
بيکينگ پودر: 1 قاشق چايخوري
کره گياهي پاستوريزه: 2 قاشق غذاخوري
شکر: 2 قاشق چايخوري
کشمش: يک سوم پيمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان: 2 قاشق غذاخوري
ماست کم چرب پاستوريزه:1 پيمانه سر خالي (150 گرم)
شيرکم چرب پاستوريزه: 3-2 قاشق غذا خوري
روش تهيه:
آرد و بيکينگ پودر را مخلوط نماييد. کره ي گياهي را به آن اضافه و مجددا مخلوط کنيد و با دست مالش دهيد شکر، کشمش، نيمي از دانه هاي آفتابگردان، ماست و شير را مخلوط نماييد تا خمير نرمي حاصل شود. توجه نماييد که خمير به دست نچسبد. خمير را روي سطحي که آرد آغشته شده به قطر 2 سانتي متر پهن نماييد، خميرها را با قالب هاي دايره شکل به قطر 6 سانتي متر قالب بزنيد. با استفاده از قلم مو شير را روي بيسکويت ها بماليد و بقيه دانه هاي آفتابگردان را روي آن بپاشيد. بيسکويت ها را به مدت 20-15 دقيقه در فري که از قبل با حرارت 230 درجه سانتي گراد گرم شده قرار دهيد تا پف کرده و طلايي رنگ شود. وقتي بيسکويت ها خنک شد، آن را با مربا يا کره کم چرب ميل نماييد.
منبع: ماهنامه ي دنياي سلامت 31/خ