مواد لازم:
قارچ:150گرم
ماکاروني لوله اي (پخته):250گرم
ژامبون گوشت يا مرغ:250گرم
نخود فرنگي:يک پيمانه
فلفل دلمه اي بزرگ خرد شده:1عدد
شير:نصف ليوان
تخم مرغ:4عدد
خامه:100گرم
روغن نباتي:به مقدار لازم
پنير رنده شده:به مقدار لازم
طرز تهيه:
قارچ ورقه ورقه شده را با روغن نباتي در ماهي تابه تفت دهيد. سپس به ترتيب فلفل دلمه اي، ژامبون (گوشت يامرغ) ، نخودفرنگي و ماکاروني را اضافه کرده و تفت دهيد.شير، خامه و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روي مواد فوق بريزيد. نهايتا پنير رنده شده را روي آن بپاشيد. در ظرف را بگذاريد و حرارت را کم کنيد. بعد از آب شدن کامل پنير، غذاي شما آماده است.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س