جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک باميه در سواحل مديترانه
-(11 Body) 
خوراک باميه در سواحل مديترانه
Visitor 395
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4نفر:

باميه:350گرم
گوجه فرنگي:5 تا 6عدد
پياز کوچک:2عدد
سير:2حبه (رنده شود)
فلفل تند سبز:يک عدد
فلفل قرمز:يک قاشق چايخوري
برگ گشنيز تازه:يک مشت
روغن مايع گياهي:2قاشق سوپ خوري
آب2عدد ليموترش
آب:نصف پيمانه
نمک و فلفل:به مقدار لازم

روش پخت:

فر اجاق گاز را با190 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايت يا شماره 5 گرم کنيد. سپس باميه ها را بشوييد و به صورت حلقه حلقه خرد کنيد و کنار بگذاريد. گوجه فرنگي ها را بعد از شستشو پوست بکنيد و درشت خرد کنيد. يکي از پيازها را هم خرد کنيد حالا دستگاه خرد کن يا غذاساز را آماده کنيد و پياز را همراه سير، آب، گشنيز، فلفل سبز و قرمز در آن بريزيد. پس از آن دستگاه را روشن کنيد تا مخلوط، حالت خميري پيدا کند. دومين پياز را به صورت خلالي خردکنيد. سپس تابه کوچکي آماده کرده، مقداري روغن در آن بريزيد و روي شعله ملايم اجاق گاز بگذاريد تا داغ شود حالا پياز خلالي شده را در روغن تفت دهيد. شعله اجاق گاز را کم کنيد و خمير پياز و گشنيز را روي پياز داغ بريزيد و 2 دقيقه حرارت دهيد. در اين مدت مواد را به طور مرتب هم بزنيد، سپس گوجه فرنگي، باميه و آب ليموترش را همراه نمک و فلفل اضافه کنيد و يه هم زدن ادامه دهيد. اين مخلوط را داخل ظرف مناسب فر اجاق گاز بريزيد و پس ازگذاشتن درظرف به مدت 15 دقيقه در فر حرارت دهيد تا باميه ها کاملا بپزند.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image