مواد لازم براي 3-2 نفر
انبه 2 عدد
ماست پاستوريزه 150 ميلي ليتر
زنجبيل تازه: 2 سانتي متر
روش تهيه:
انبه را دو نيم کرده، هسته ي آن را جدا کنيد و پوست آن را بگيريد. انبه و زنجبيل را در مخلوط کن پوره نماييد . سپس ماست را اضافه و مواد را کاملا مخلوط کنيد تا صاف و يکدست شوند.
پيشنهاد: اگر به طعم شيرين تري تمايل داريد مي توانيد مقداري عسل به مواد اضافه کنيد.
پي نوشت:
1. لاسي يک نوشيدني خوشمزه هندي است که با برخي مواد غذايي از قبيل ماست تازه، ميوه و سبزي جات تهيه مي شود.
منبع: ماهنامه ي دنياي سلامت 31/خ