مواد لازم
کره يا مارگارين: 50 گرم
شکر قهوه اي: 25 گرم
پوره ي خرما: 125 گرم
تخم مرغ هم زده: 2 عدد
بيکينگ پودر: يک و يک دوم قاشق چايخوري
هويج رنده شده: 150 گرم
ساقه ي زنجبيل تازه ي: 2 قطعه
آرد گندم: 175 گرم
بيکينگ پودر: 1 قاشق چايخوري
دارچين: 1 قاشق چايخوري
شير: 125 ميلي ليتر
روش تهيه:
کف يک قالب 22 سانتيمتري را با کاغذ بپوشانيد. کره و شکر را با هم مخلوط کنيد. پوره ي خرما را نيز به مخلوط کره و شکر بيفزاييد. تخم مرغ ها را به آرامي هم بزنيد و هويج و زنجبيل را به آن اضافه کنيد. آرد، بيکينگ پودر و دارچين را الک کنيد. اين مواد خشک را به مخلوط کره، شکر و پوره ي خرما اضافه کنيد و به آرامي شير روي آن بريزيد تا مخلوط حاصل نرم شود. مخلوط نهايي را درون قالب بريزيد و درون فري که قبلا با دماي 180 درجه ي سانتي گراد گرم شده قرار دهيد و بگذاريد به مدت 45-40 دقيقه بپزد. اگر در حين پختن، رنگ کيک در حال تبديل به قهوه اي تيره باشد، در 15 دقيقه پاياني روي آن را با کاغذ فويل بپوشانيد. به منظور تزئين روي کيک، تمامي مواد لازم براي تهيه ي رويه شامل کره، شکر الک شده، آب پرتقال، پوست پرتقال و عرق بهار نارنج را با يکديگر مخلوط نماييد و هنگامي که کيک پخته و سپس سرد شد، روي کيک را با آن تزئين کنيد.
مواد لازم براي تهيه سس
کره: 50 گرم
شکر الک شده: 100 گرم
آب پرتقال: 2 قاشق سوپخوري
پوست پرتقال رنده شده: نصف يک پرتقال
عرق بهار نارنج: 3-2 قطره
منبع:ماهنامه ي دنياي سلامت 31/خ