مواد لازم:
شير: 2پيمانه
زرده تخم مرغ: 6عدد
پودرژلاتين: 6قاشق مربا خوري
شکر: 1ليوان
خامه: 300گرم
وانيل: کمي
آب جوش: 1قاشق غذاخوري
کاکائو: 1قاشق غذا خوري
طرزتهيه:
شير را روي حرارت مي جوشانيم. زرده و شکرو وانيل را با همزن خوب بزنيد تا کاملا غليظ وکش دارشود سپس به شير جوشان اضافه مي کنيم مرتب هم مي زنيم ويک جوش که زد آن را از روي حرارت برمي داريم ومي گذاريم کمي ولرم شود.پودرژلاتين را در کمي آب روي حرارت کتري گذاشته تا کاملا حل شود و بعد به مايه فوق اضافه مي کنيم. خامه را نيزاضافه کرده و با قاشق خوب مخلوط مي کنيم. اگر ناصافي داشت آن را از صافي رد مي کنيم. نيمي از مايه آماده شده را درون قالب ريخته و در يخچال قرار داده تا کمي خودش را بگيرد بقيه مايه را با کاکائو مخلوط کرده و بعد مايه قبلي را ريخته و دريخچال قرارمي دهيم تا کرم کاملا بسته شود سپس آن را با خامه تزئين نمائيد. حتما هم يک قاشق دردست بگيريد و سپس مايه شکلاتي را اضافه کنيد تا مايه زيرين سوراخ نشود.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س