مواد لازم:
طالبي: 2عدد
ژله توت فرنگي: يک بسته
دانه انگور: يک ليوان
گيلاس: يک ليوان
خامه: 200گرم
پودرقند: 3قاشق غذاخوري
وانيل: کمي
طرز تهيه:
ژله را با يک ليوان آب جوش حل کنيد و در يخچال بگذاريد تا ببندد. خامه را با پودر قند مخلوط کنيد و با همزن هم بزنيد تا فرم بگيرد. يکي از طالبي ها را به صورت درسته پوست کنيد بعد آن را به صورت حلقه حلقه درآوريد وهر حلقه را هم نصف نمائيد و براي تزئين کنار بگذاريد. طالبي ديگر را هم پوست بگيريد سپس يک دايره از سر طالبي را برداريد و تخمهاي داخل آن را خارج کنيد. ژله و دانه هاي انگور را با هم مخلوط کرده و داخل طالبي بريزيد. اين کار را تا پر شدن داخل طالبي ادامه دهيد. سپس آن را در يخچال بگذاريد تا ببندد. بعد آن را از يخچال درآوريد و وارونه درظرف مناسبي قرار دهيد و آنرا با حلقه هاي طالبي نصف شده تزيين کنيد و از خامه براي شکوفه زدن در حد فاصل حلقه هاي طالبي استفاده نماييد و از دانه هاي انگورياقوتي براي روي شکوفه هاي روي خامه استفاده کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س