جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گلابي هاي معطر
-(1 Body) 
گلابي هاي معطر
Visitor 256
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گلابي درسته پوست کنده: 3عدد
چوب دارچين: 4عدد
ميخک: 4عدد
دارچين پودر شده: يک ويک دوم قاشق چايخوري
جوز هندي: يک ويک دوم قاشق چايخوري
کره: دو قاشق غذاخوري
آب ليمو ترش: سه چهارم فنجان
شکر قهوه اي يا معمولي: چهار قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

يکي از مهم ترين موارد که درمراحل پخت مي بايست به آن توجه شود ارائه غذاي خوشمزه با ظاهري زيبا و اشتها آوراست.بنابراين ابتدا گلابي هاي پوست کنده را به صورت عمودي به دو نيمه مساوي تقسيم کرده وپس از خارج کردن تخم هاي آن هر نيمه را برروي تخته آشپزخانه قراردهيد. حال با چاقوئي تيزو با حفظ فاصله اي حدود51سانتي مترازقسمت بالاي گلابي نزديک به چوب آن برش هاي عمودي با فواصلي يکسان از هم به روي هر نيمه گلابي ايجاد کنيد. پس از پايان کار برش با کمي فشار بر روي سطح برش ها لايه ها ازهم جداشده و فرمي زيبا از گلابي پديد مي آيد. ديوارها و کف پيرکس مستطيل شکلي را با کره چرب کرده و سپس با دقت نيم گلابي هاي برش خورده را درکف ظرف بچينيد.
چوب هاي دارچين وهمچنين دانه هاي ميخک را در فواصل ميان گلابي هاي داخل ظرف قرار دهيد. پودرهاي شکر دارچين و جوز هندي را با هم مخلوط کرده و بر روي گلابي ها بپاشيد. باقيمانده کره را به صورت مکعب هاي کوچک درآورده و بر روي گلابي ها قرار دهيد. حال پيرکس حاوي گلابي ها را داخل فري که بر روي375 درجه سانتي گراد يا 180درجه فارنهايت گرم شده است به مدت 20الي25دقيقه قرار دهيد. پس از طي اين مدت ظرف گلابي ها را خارج کرده و پس از اضافه کردن آب ليمو ترش برروي سطح آنها دوباره به مدت 5دقيقه در فر قرار داده تا پخت کامل شود. در پايان آن را به همراه خامه سروکنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image