جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سيب پخته درعسل و ليمو
-(2 Body) 
سيب پخته درعسل و ليمو
Visitor 405
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي چهار نفر:

سيب پخته شده(سيب سبز): 4 عدد
عسل: 15ميلي ليتريا يک قاشق غذاخوري
خلال پوست وآب ليمو ترش: 3عدد
کره مارگارين کم چرب: 25گرم يا2قاشق غذاخوري

ارزش غذايي:

انرژي71کيلو کالري چربي 691گرم چربي اشباع شده370گرم کلسترول230ميلي گرم فيبر931گرم

طرز تهيه:

فر را بر روي دماي 180درجه سانتي گراد يا 350درجه فارنهايت مدتي گرم کنيد. سپس به وسيله ابزارمخصوص ميوه آرايي و يا چاقويي کوچک و نوک تيز قسمت مرکزي سيب ها را سوراخ کنيد به صورتي که ته آن سوراخ نشود. با نوک پوست کن شيارهاي عمودي بر روي پوست سيب ها ايجاد کنيد.ظرف پيرکس و يا هر ظرف ديگري که قابليت قرار دادن درفر را داشته باشد آماده کرده وسيب هاي توخالي را داخل آن بچينيد. عسل خلال ليمو و آبليمو را با کره مارگارين درظرف ديگري خوب با هم مخلوط کنيد. مخلوط حاصل را باقاشق مربا خوري داخل فضاي خالي سيب ها ريخته و در ظرف را گذاشته و يا براي پوشش سطح آنها از لايه هاي فويل آلومينيوم استفاده کنيد. سيب ها را با همان درجه ذکر شده درفوق به مدت 40 تا45دقيقه وتا زماني که سيب ها پخته شوند در فر قرار دهيد. توضيح: اين دستور پخت درمايکروفر نيز عملي است. کافي است آن را با درمخصوص مدت 9 الي10 دقيقه وبا قدرت 100درصد درمايکروفر قرار دهيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image