مواد لازم:
پودر ژلاتين: يک قاشق چايخوري
شير:يک دوم پيمانه
کره بدون نمک:60گرم
وانيل شکري:2قاشق چايخوري
آب:يک قاشق غذاخوري
سفيده تخم مرغ:3عدد
پودر شکر:يک دوم پيمانه
آبليمو:يک قاشق چايخوري
شربت قند:يک قاشق غذاخوري
بيسکويت :120گرم
طرز تهيه:
ابتدا آب را داخل يک کاسه کوچک بريزيد و پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد و اجازه دهيد تا 2الي3 دقيقه بماند تا نرم شود، پس از آن شير، کره و وانيل را در قابلمه اي مخلوط کرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد، سپس اين مواد را آرام به هم بزنيد تا شير گرم وکره در آن آب شود. آنگاه قابلمه را از روي حرارت برداشته و ژلاتين را به آن اضافه کنيد تا کاملا حل شود پس از آن بگذاريد اين مايه خنک شود و چند بارهم بزنيد تا سفت نشود. پس از اين مراحل سفيده ها را در کاسه اي بزرگي با همزن دستي يا برقي آنقدرهم بزنيد تا کاملا سفت شود سپس پودرشکر را به تدريج به سفيده ها اضافه کنيد و به هم بزنيد تا زماني که رنگ مايع تان کاملا غليظ شود، در اين حين آب ليمو را نيز اضافه کنيد و به مدت 30 ثانيه ديگربه هم بزنيد. پس از آن، مخلوط شير را که خنک شده به تدريج به مواد اضافه کنيد و آرام مخلوط کنيد. در اين مرحله مواد آماده شده را درون دستگاه بستني ساز بريزيد و در صورتي که اين دستگاه را در اختيارنداشته باشيد مواد را در ظرف پلاستيکي گودي بريزيد و آن را در فريزر با درجه بالا قراردهيد. بعد از دو ساعت مواد را به تدريج سفت مي شود، در اين هنگام آن را از فريزر خارج نماييد و با همزن آنقدر بزنيد تا نرم و يکدست شود و پس از آن بيسکويت خرد شده را به مواد اضافه کنيد.سپس در ظرف را محکم ببنديد و دوباره آن را داخل فريزر با درجه کم بگذاريد. قبل از مصرف بستني، آن را در ماکروويو قرار دهيد تا کمي نرم شود، براي تزيين مي توانيد از گيلاس و ويفر استفاده نماييد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س