موادلازم:
شکلات نيمه تلخ خرد شده: 227گرم
زرده تخم مرغ زده شده: 2عدد
شکر:يک سوم فنجان
آب: يک چهارم فنجان
خامه: يک ونيم فنجان
خامه وشکلات براي تزئين :به مقدار لازم
طرز تهيه:
در يک قابلمه کوچک،شکلات،زرده تخم مرغ،شکر،آب،نصف فنجان خامه را با هم مخلوط کرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کناره هاي آن به جوش بيايد.سپس قابلمه را از روي حرارت برداشته و آن را در يک کاسه بزرگ خالي کرده و کاسه را در ظرف يخ قرار دهيد و بگذاريد براي مدت 15الي20 دقيقه بماند بقيه خامه را به آن اضافه کرده و بگذاريد يک يا دو روز در يخچال بماندسپس آنرا درکاسه ريخته و با خامه و شکلات تزئين کنيد وميل کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س