مواد لازم:
پياز خرد شده: نصف يک عدد
مربا خوري کره: 2قاشق
کنسرو ذرت: 1عدد
شکر: يک قاشق مرباخوري
جوز هندي: يک هشتم مربا خوري
خامه: نصف فنجان
نمک وفلفل: به مقدار دلخواه
طرز تهيه:
کره را در تابه اي ريخته و پياز را در آن تفت دهيد سپس ذرت ها را به آن اضافه کرده و هم بزنيد.يک سوم فنجان آب به مواد بيفزاييد تا پخته و نرم شود.سپس شکر،جوز هندي و خامه را درون ذرت ريخته و براي 5دقيقه اجازه دهيد تا مواد کاملا با هم آميخته شوندو به ميزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کرده وميل کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س