مواد لازم:
نسکافه:1قاشق مربا خوري
شکر:80گرم
شير:نصف ليوان
وانيل : نصف قاشق چايخوري
آب:نصف استکان
پودر ژلاتين:2قاشق مربا خوري
زرده تخم مرغ :1عدد
طرز تهيه:
شير و شکر ونسکافه را در ظرف گودي با هم مخلوط مي کنيم تا شکر در شير حل شود.ظرف را بدون در به مدت4دقيقه قدرت 100% درمايکروويو مي گذاريم سپس ژلاتين را با آب مخلوط کرده و مدت20ثانيه قدرت100%مايکروويو مي گذاريم تا کاملا ژلاتين در آب حل شود زرده تخم مرغ را با يک چنگال زده و به آرامي به مايه شير اضافه مي کنيم ومجددا ظرف را به مدت 2 دقيقه قدرت 40%بدون در پوش در مايکروويو مي گذاريم تا خامي زرده گرفته شود سپس طرف را بيرون آورده وژلاتين را به آن اضافه مي کنيم و مايه را در قالب مي ريزيم و در يخچال مي گذاريم تا کرم بسته شود.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س