جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پوره هويج، دال عدس وگشنيز
-(6 Body) 
پوره هويج، دال عدس وگشنيز
Visitor 392
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

هويج: 350 گرم
سيب زميني: 175 گرم
شير خشک آماده شده (درست شده): يک و 1/4 فنجان (300 ميلي ليتر)
عدس قرمز (دال عدس): 1/4 فنجان (50 گرم)
گشنيز خشک ساييده شده: 1/2 قاشق چاي خوري

طرز تهيه:

هويج و سيب زميني را پوست کنده و آن ها را به صورت مکعب هاي کوچک خرد کرده و در قابلمه ي کوچکي بريزيد. دال عدس را پاک کرده و آن را خوب بشوييد.
دال عدس، گشنيز و شير را نيز در قابلمه ريخته و آن ها را بر روي حرارت قرار دهيد تا مواد به جوش بيايند. سپس در ظرف را بگذاريد تا مخلوط به مدت 40 دقيقه يا تا زمانيکه دال عدس و سبزيجات کاملاً نرم شوند به آرامي بجوشد. در صورت نياز و در اواسط پخت، مقدار کمي آب جوش به مخلوط اضافه کنيد. مخلوط را در دستگاه غذاساز ريخته و يا آن را از صافي درشت رد کنيد تا به صورت پوره اي نرم و يک دست درآيد. کمي از پوره را در کاسه اي ريخته و درجه ي حرارت آن را امتحان کنيد و در صورت نياز و پيش از دادن آن به کودک، پوره را خنک کنيد.
باقيمانده ي پوره را در ظرف دربسته اي ريخته و هر چه سريعتر در يخچال قرار دهيد و سعي کنيد پوره را ظرف مدت 24 ساعت به مصرف برسانيد.

نکته:

1- پوره پس از سرد شدن، سفت و غليظ مي شود. بنابراين بايد در زمان گرم کردن مجدد آن، مقدار کمي شير خشک آماده شده را به پوره اضافه کنيد.
2- با اين مقدار مواد، دو و نيم فنجان (600 ميلي گرم) پوره تهيه مي شود.
3- اين پوره، قابل فريز کردن مي باشد.
4- در مورد گشنيز و خواص آن به مجله ي شماره ي 3 صفحه ي 26 مراجعه کنيد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image