جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
حليم هندي
-(1 Body) 
حليم هندي
Visitor 398
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گوشت بي استخوان: 2 کيلو
گندم پوست کنده نيم کوب: 250 گرم
پياز: 5 تا 6 عدد
ماست: 2 ليوان
گوجه فرنگي رنده شده: 2 عدد
سير رنده شده: يک قاشق مرباخوري
زنجفيل رنده شده: يک قاشق مرباخوري
ادويه هندي (گراماسالا): 3 قاشق مرباخوري
برگ نعناي تازه: يک استکان
ليموترش تازه: 6 تا 7 عدد
زردچوبه، نمک، فلفل سياه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
فلفل سبز: 1 تا 6 عدد

طرز تهيه:

مرحله ي اول: پياز ها را خلالي خرد کنيد. آنگاه نيمي از آن ها را سرخ کنيد. سپس گوشت را خرد کرده و شسته، داخل آبکش بگذاريد تا آبش برود و پس از آن در ظرفي قرار داده و با ماست، پياز داغ، سير، زنجفيل رنده شده، ادويه ي هندي (گراماسالا)، زردچوبه، نمک و فلفل مخلوط کنيد و بگذاريد دست کم دو ساعت بماند (اگر اين مواد را شب قبل آماده کنيد و داخل يخچال بگذاريد و صبح بپزيد خوش طعم تر خواهد شد)
بعد بگذاريد بپزد؛ هنگام پختن در قابلمه را نگذاريد تا ماست نبرد و مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد. موقع پختن گوشت، کمي نعنا تازه و گوجه فرنگي رنده شده و فلفل سبز (به دلخواه) بيفزاييد. وقتي گوشت ها کاملاً پخته شد آن ها را با گوشت کوب و يا همزن برقي کاملاً له کنيد.
مرحله ي دوم: گندم ها را از شب قبل خيس کنيد و صبح بار بگذاريد تا خوب بپزد، آنگاه آن ها را با گوشت کوب، يا همزن کاملاً له کنيد. در آخر گندم ها و گوشت ها را مخلوط کرده و بگذاريد بپزد و جا بيفتد. از نعنا، پيازداغ و ليموترش براي تزيين استفاده کنيد.
از نظر همه ي همکاران ما اين غذا خيلي خوشمزه و مطلوب است. توصيه مي کنيم شما هم امتحانش کنيد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image