مواد لازم:
گوشت بي استخوان: 2 کيلو
گندم پوست کنده نيم کوب: 250 گرم
پياز: 5 تا 6 عدد
ماست: 2 ليوان
گوجه فرنگي رنده شده: 2 عدد
سير رنده شده: يک قاشق مرباخوري
زنجفيل رنده شده: يک قاشق مرباخوري
ادويه هندي (گراماسالا): 3 قاشق مرباخوري
برگ نعناي تازه: يک استکان
ليموترش تازه: 6 تا 7 عدد
زردچوبه، نمک، فلفل سياه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
فلفل سبز: 1 تا 6 عدد
طرز تهيه:
مرحله ي اول: پياز ها را خلالي خرد کنيد. آنگاه نيمي از آن ها را سرخ کنيد. سپس گوشت را خرد کرده و شسته، داخل آبکش بگذاريد تا آبش برود و پس از آن در ظرفي قرار داده و با ماست، پياز داغ، سير، زنجفيل رنده شده، ادويه ي هندي (گراماسالا)، زردچوبه، نمک و فلفل مخلوط کنيد و بگذاريد دست کم دو ساعت بماند (اگر اين مواد را شب قبل آماده کنيد و داخل يخچال بگذاريد و صبح بپزيد خوش طعم تر خواهد شد)
بعد بگذاريد بپزد؛ هنگام پختن در قابلمه را نگذاريد تا ماست نبرد و مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد. موقع پختن گوشت، کمي نعنا تازه و گوجه فرنگي رنده شده و فلفل سبز (به دلخواه) بيفزاييد. وقتي گوشت ها کاملاً پخته شد آن ها را با گوشت کوب و يا همزن برقي کاملاً له کنيد.
مرحله ي دوم: گندم ها را از شب قبل خيس کنيد و صبح بار بگذاريد تا خوب بپزد، آنگاه آن ها را با گوشت کوب، يا همزن کاملاً له کنيد. در آخر گندم ها و گوشت ها را مخلوط کرده و بگذاريد بپزد و جا بيفتد. از نعنا، پيازداغ و ليموترش براي تزيين استفاده کنيد.
از نظر همه ي همکاران ما اين غذا خيلي خوشمزه و مطلوب است. توصيه مي کنيم شما هم امتحانش کنيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47