جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان دارچيني با رويه پنير خامه اي
-(1 Body) 
نان دارچيني با رويه پنير خامه اي
Visitor 402
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم جهت خمير:

مايه خمير: 2 قاشق سوپ خوري
آب گرم: 1 پيمانه
شير پر چرب: سه چهارم پيمانه
شير کم چرب: يک دوم پيمانه
شکر: 3 قاشق سوپ خوري
کره ي نرم: 2 قاشق سوپ خوري
نمک: 1/5 قاشق چاي خوري
آرد: 5 پيمانه
بيکينگ پودر: 2 قاشق چاي خوري

مواد مياني خمير:

کره ي نرم: 150 گرم
شکر: يک و يک چهارم پيمانه
دارچين: يک چهارم

مواد لازم براي رويه ي پنير خامه اي:

پنير خامه اي: 250 گرم
پودر قند: يک و يک دوم پيمانه
خامه: يک دوم پيمانه
رنده ي پوست پرتقال: يک پرتقال

طرز تهيه خمير:

مايه خمير و آب گرم و 1 قاشق شکر را در ظرف مناسبي که بهتر است چيني يا پلاستيک باشد، ريخته و هم بزنيد در آن را ببنديد و مدت ده دقيقه در جاي گرم بگذاريد تا پف کند.
آرد و نمک و بيکينگ پودر را 2 بار الک کنيد. شير کم چرب و شير پر چرب ولرم و 2 قاشق باقي مانده شکر و کره نرم و مايه خمير پف کرده و آماده را در ظرف مناسبي بريزيد و مواد را با هم خوب مخلوط کنيد .آرد را کم کم اضافه کنيد تا مواد تبديل به خمير شود (شکل 1) خمير آماده را يا با دستگاه خمير گير 5 دقيقه ورز دهيد و يا با دست ابتدا ده دقيقه ورز داده و 100 بار محکم به سطح صافي بکوبيد روي خمير را با پارچه تميز بپوشانيد و 50 دقيقه به خمير استراحت بدهيد تا حجم خمير چند برابر شود.

طرز تهيه ي مواد مياني:

کره ي نرم را همراه دارچين و پودر قند با هم زن به صورت کرم در آوريد و کنار بگذاريد.

طرز تهيه ي نان:

خمير آماده را ابتدا با دست ورز داده و به چند قسمت تقسيم کنيد. روي ميز کار کمي آرد بپاشيد و هر تکه را به صورت مستطيل باز کنيد (شکل 2) از مايه ي کرم کره و دارچين (مياني) روي خمير بماليد (شکل 3) و از يک طرف خمير را رول يا لوله کنيد و رول آماده را به کمک نخ به قطعات 3 سانتي متري برش دهيد (شکل 4) و برش ها را با فاصله ي کمي از هم در سيني چرب شده بگذاريد (شکل 5) مجدداً روي آن پارچه بياندازيد و يک ربع ديگر صبر کنيد و بعد در فر داغ 150 درجه سانتي گراد مدت 25 دقيقه آن را بپزيد تا روي نان کمي طلايي شود. ده دقيقه بعد از پخت و خارج کردن از فر کرم پنير خامه اي (رويه) را روي نان بريزيد (نان بايد گرم باشد).

رويه ي پنير خامه اي:

پنير خامه اي و خامه و پودر قند را با همزن بزنيد تا کمي فرم بگيرد بعد رنده ي پوست پرتقال را اضافه کنيد و استفاده کنيد.

نکته:

- در مورد دارچين و خواص آن مي توانيد به مجله هاي شماره ي 71 صفحه ي 50 و شماره ي 93 صفحه ي 43 مراجعه کنيد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image