جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت ليمو با مرنگ
-(2 Body) 
تارت ليمو با مرنگ
Visitor 389
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

خميرتارت: 225 گرم
رنده ي پوست ليمو: 1 عدد
آب ليمو: 275 ميلي ليتر
آب سرد: 3 قاشق سوپ خوري
پودر قند: نصف پيمانه (115 گرم)
کره: 25 گرم
آرد ذرت: 3 قاشق سوپ خوري
زرده ي تخم مرغ: 3 عدد

مواد لازم مرنگ:

سفيده ي تخم مرغ: 3 عدد
کرم تارتار: يک چهارم قاشق چاي خوري
نمک: يک هشتم قاشق چاي خوري
پودر قند: 90 گرم

مواد لازم براي خمير:

آرد سفيد گندم: 150 گرم
پودر قند: يک قاشق سوپ خوري
بيکينگ پودر: نصف قاشق چاي خوري
نمک: نصف قاشق چاي خوري
کره: 75 گرم
زرده ي تخم مرغ: 1 عدد
خامه: 3 تا 4 قاشق سوپ خوري

طرز تهيه ي خمير تارت:

آرد، نمک، پودر قند و بيکينگ پودر را با هم مخلوط کرده و وسط آن را گود کنيد. حالا کره و خامه را با هم مخلوط کنيد و همراه زرده ي تخم مرغ وسط آرد بريزيد و مواد را با نوک انگشت و به آرامي ورز دهيد تا خمير لطيف و يکدستي تهيه شود. براي آنکه خمير يکدست مخلوط شود بهتر است وقتي مواد را با هم مخلوط کرديد و کمي حالت خميري گرفت آن را به چند قسمت مساوي تقسيم کنيد و هر قسمت را جداگانه با نوک انگشتان ورز دهيد. سپس همه ي خمير ها را مجدداً با هم مخلوط کنيد و آن را پس از کمي ورز دادن در کيسه فريزر قرار داده و به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد تا سرد شود.

طرز تهيه ي کرم ليمو:

يک قالب تارت به قطر 23 سانتي متر را چرب کنيد و خمير تارت را روي کاغذ روغني به قطر نيم سانتي متر باز کنيد و درون قالب پهن کنيد و خمير داخل قالب را در يخچال به مدت 20 دقيقه استراحت دهيد. فر را در دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن کنيد تا گرم شود، سپس روي خمير تارت که با کاغذ روغني پوشانده شده بود؛ نخود يا حبوبات بريزيد و به مدت 12 دقيقه در فر بپزيد بعد از گذشت اين زمان تارت را از فر بيرون بياوريد و نخود ها و کاغذ را برداريد و مجدداً تارت را به مدت 5 تا 6 دقيقه در فر قرار دهيد تا طلايي شود، حالا قابلمه ي کوچکي را انتخاب کنيد و رنده ي پوست ليمو و آب ليمو و پودر قند و کره را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد. سپس آرد ذرت را در 3 قاشق آب سرد حل کنيد، سپس آن را با زرده هاي تخم مرغ مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد و آن را به مخلوط ليمو بيفزاييد و به مدت 5 دقيقه آن را در حال جوش هم بزنيد تا غليظ شود.
روي کرم ليمو را با کاغذ روغني بپوشانيد و کنار بگذاريد.

طرز تهيه ي لايه مرنگ:

سفيده هاي تخم مرغ و نمک را در کاسه اي بريزيد و کمي بزنيد تا کف کند سپس پودر کرم تارتار را بيفزاييد و به همزدن ادامه دهيد سپس پودر قند (90گرم) را آرام آرام بيفزاييد و هم بزنيد تا مايه، غليظ و سفت شود.
در پايان کرم ليمو را با قاشق روي خمير تارت پهن کنيد و بعد با لايه ي مرنگ روي آن را پوشش داده و به مدت 15 دقيقه در فر با دماي 200 درجه ي سانتي گراد بپزيد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image