مواد لازم:
خميرتارت: 225 گرم
رنده ي پوست ليمو: 1 عدد
آب ليمو: 275 ميلي ليتر
آب سرد: 3 قاشق سوپ خوري
پودر قند: نصف پيمانه (115 گرم)
کره: 25 گرم
آرد ذرت: 3 قاشق سوپ خوري
زرده ي تخم مرغ: 3 عدد
مواد لازم مرنگ:
سفيده ي تخم مرغ: 3 عدد
کرم تارتار: يک چهارم قاشق چاي خوري
نمک: يک هشتم قاشق چاي خوري
پودر قند: 90 گرم
مواد لازم براي خمير:
آرد سفيد گندم: 150 گرم
پودر قند: يک قاشق سوپ خوري
بيکينگ پودر: نصف قاشق چاي خوري
نمک: نصف قاشق چاي خوري
کره: 75 گرم
زرده ي تخم مرغ: 1 عدد
خامه: 3 تا 4 قاشق سوپ خوري
طرز تهيه ي خمير تارت:
آرد، نمک، پودر قند و بيکينگ پودر را با هم مخلوط کرده و وسط آن را گود کنيد. حالا کره و خامه را با هم مخلوط کنيد و همراه زرده ي تخم مرغ وسط آرد بريزيد و مواد را با نوک انگشت و به آرامي ورز دهيد تا خمير لطيف و يکدستي تهيه شود. براي آنکه خمير يکدست مخلوط شود بهتر است وقتي مواد را با هم مخلوط کرديد و کمي حالت خميري گرفت آن را به چند قسمت مساوي تقسيم کنيد و هر قسمت را جداگانه با نوک انگشتان ورز دهيد. سپس همه ي خمير ها را مجدداً با هم مخلوط کنيد و آن را پس از کمي ورز دادن در کيسه فريزر قرار داده و به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد تا سرد شود.
طرز تهيه ي کرم ليمو:
يک قالب تارت به قطر 23 سانتي متر را چرب کنيد و خمير تارت را روي کاغذ روغني به قطر نيم سانتي متر باز کنيد و درون قالب پهن کنيد و خمير داخل قالب را در يخچال به مدت 20 دقيقه استراحت دهيد. فر را در دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن کنيد تا گرم شود، سپس روي خمير تارت که با کاغذ روغني پوشانده شده بود؛ نخود يا حبوبات بريزيد و به مدت 12 دقيقه در فر بپزيد بعد از گذشت اين زمان تارت را از فر بيرون بياوريد و نخود ها و کاغذ را برداريد و مجدداً تارت را به مدت 5 تا 6 دقيقه در فر قرار دهيد تا طلايي شود، حالا قابلمه ي کوچکي را انتخاب کنيد و رنده ي پوست ليمو و آب ليمو و پودر قند و کره را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد. سپس آرد ذرت را در 3 قاشق آب سرد حل کنيد، سپس آن را با زرده هاي تخم مرغ مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد و آن را به مخلوط ليمو بيفزاييد و به مدت 5 دقيقه آن را در حال جوش هم بزنيد تا غليظ شود.
روي کرم ليمو را با کاغذ روغني بپوشانيد و کنار بگذاريد.
طرز تهيه ي لايه مرنگ:
سفيده هاي تخم مرغ و نمک را در کاسه اي بريزيد و کمي بزنيد تا کف کند سپس پودر کرم تارتار را بيفزاييد و به همزدن ادامه دهيد سپس پودر قند (90گرم) را آرام آرام بيفزاييد و هم بزنيد تا مايه، غليظ و سفت شود.
در پايان کرم ليمو را با قاشق روي خمير تارت پهن کنيد و بعد با لايه ي مرنگ روي آن را پوشش داده و به مدت 15 دقيقه در فر با دماي 200 درجه ي سانتي گراد بپزيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47