جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاي ميوه فرانسوي
-(2 Body) 
پاي ميوه فرانسوي
Visitor 418
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي تهيه ي خمير:

آرد: 150 گرم (يک پيمانه)
پودر شکر: يک قاشق سوپ خوري
کره: 90 گرم
زرده ي تخم مرغ: يک عدد
آبليموي تازه: يک قاشق سوپ خوري

مواد لازم براي کرم داخل پاي:

شير: يک و يک چهارم پيمانه
تخم مرغ: 1 عدد
زرده ي تخم مرغ: 2 عدد
آرد ساده: يک قاشق سوپ خوري
آرد ذرت: يک قاشق سوپ خوري
شکر: يک چهارم پيمانه
وانيل: نصف قاشق چاي خوري

طرز تهيه:

آرد و شکر را در يک ظرف مناسب ريخته کره را اضافه کرده خوب مالش دهيد. زرده ي تخم مرغ و بعد آبليمو را نيز اضافه کنيد در حدي که صاف و يک دست شود، ورز دهيد و در يک کيسه نايلون به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. سپس خمير را روي سطح آرد پاشي شده باز کنيد و دريک قابل پاي 23 سانتي متري قرار دهيد، لبه ي خمير را خوب با انگشت فشار دهيد و خمير اضافي را با وردنه از قالب جدا کنيد و مجدداً 20 دقيقه در يخچال قرار دهيد. سپس از يخچال خارج کرده يک تکه کاغذ روغني به اندازه ي محيط داخل آن روي خمير قرار دهيد روي کاغذ را با حبوبات خشک بپوشانيد و در فر 180 درجه ي سانتي گراد به مدت 10 دقيقه قرار دهيد. سپس از فر خارج کنيد و کاغذ روغني را به همراه حبوبات از روي خمير برداريد و مجدداً 10 دقيقه در فر قرار دهيد. بعد از پخته شدن از فر خارج کرده در حرارت معمولي اتاق آن را خنک کنيد. روي خمير را با کرم بپوشانيد. روي کرم را به شکل منظم از ميوه هاي دلخواه بچينيد رويش را با آگار براق کنيد.

طرز تهيه ي کرم:

يک چهارم فنجان از شير را به همراه تخم مرغ و زرده ي تخم مرغ، آرد، آرد ذرت، شکر و وانيل با هم مخلوط کرده يک فنجان ديگر شکر را که در حال جوشيدن است به مواد فوق افزوده و مرتب هم بزنيد. همه ي مواد را مجدداً روي حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا بجوش آيد و غليظ شود بعد از خنک شدن روي خمير آماده ي پاي بريزيد.

طرز تهيه ي آگار:

نصف قاشق چايخوري آگار را به همراه 50 گرم شکر و 100 ميلي ليتر آب روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد، بعد از چند جوش از روي حرارت برداشته، بعد از خنک شدن با برس روي آن بماليد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image