جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک ليموي فرانسوي
-(2 Body) 
کيک ليموي فرانسوي
Visitor 308
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 8-10 نفر:

کره: 180 گرم
شکر: 180 گرم
پوست ليموي رنده کرده: 3 قاشق چاي خوري
تخم مرغ: 3 عدد
آرد: 250 گرم
بيکينگ پودر: يک و يک دوم قاشق چاي خوري
نمک: 1پينچ
آبليمو: يک سوم پيمانه
مارمالاد زردآلو: به ميزان لازم
پودر شکر: 250 گرم
مرباي پوست ليمو و پرتقال براي تزئين: به ميزان لازم

روش تهيه:

يک قالب ميان تهي به قطر 23 سانتيمتر را چرب و آرد پاشي کنيد. کره، شکر و پوست ليمو را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
آن گاه تخم مرغ ها را يکي يکي به مخلوط کره بيفزائيد و با همزن برقي بزنيد. حالا در کاسه اي آرد، بيکينگ پودر و نمک را الک کنيد و همراه با 2 قشق سوپ خوري از آبليمو، به مايه اضافه نمائيد.
سپس مايه ي به دست آمده را در قالب بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 30 دقيقه بپزيد. اينک صبر کنيد تا کيک کاملاً خنک شود. اکنون مارمالاد زردآلو را گرم و صاف کنيد و آن را روي کيک بماليد. براي تزئين نهائي، پودر شکر را در کاسه اي الک کنيد و باقيمانده ي آبليمو را بتدريج به آن بيفزائيد تا آيسينگ رواني حاصل شود. بعد آن را روي کيک بريزيد و با مرباي پوست مرکبات تزئين کنيد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image