مواد لازم براي 8-10 نفر:
کره: 180 گرم
شکر: 180 گرم
پوست ليموي رنده کرده: 3 قاشق چاي خوري
تخم مرغ: 3 عدد
آرد: 250 گرم
بيکينگ پودر: يک و يک دوم قاشق چاي خوري
نمک: 1پينچ
آبليمو: يک سوم پيمانه
مارمالاد زردآلو: به ميزان لازم
پودر شکر: 250 گرم
مرباي پوست ليمو و پرتقال براي تزئين: به ميزان لازم
روش تهيه:
يک قالب ميان تهي به قطر 23 سانتيمتر را چرب و آرد پاشي کنيد. کره، شکر و پوست ليمو را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
آن گاه تخم مرغ ها را يکي يکي به مخلوط کره بيفزائيد و با همزن برقي بزنيد. حالا در کاسه اي آرد، بيکينگ پودر و نمک را الک کنيد و همراه با 2 قشق سوپ خوري از آبليمو، به مايه اضافه نمائيد.
سپس مايه ي به دست آمده را در قالب بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 30 دقيقه بپزيد. اينک صبر کنيد تا کيک کاملاً خنک شود. اکنون مارمالاد زردآلو را گرم و صاف کنيد و آن را روي کيک بماليد. براي تزئين نهائي، پودر شکر را در کاسه اي الک کنيد و باقيمانده ي آبليمو را بتدريج به آن بيفزائيد تا آيسينگ رواني حاصل شود. بعد آن را روي کيک بريزيد و با مرباي پوست مرکبات تزئين کنيد.
منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34