جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسلايس ژله
-(4 Body) 
اسلايس ژله
Visitor 391
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي حدود 15 برش:

بيسکويت آسياب کرده: 250 گرم
کره ي ذوب کرده: 100 گرم
پودر ژله ي تمشک: 85 گرم
آب جوش: 250 گرم
آب سرد: 125 گرم
آب سرد: 1قاشق سوپ خوري
پودر ژلاتين: 2 قاشق چاي خوري
شير: 400 ميلي ليتر
آبليمو: 80 ميلي ليتر

روش تهيه:

قالبي به اندازه ي 18×28 سانتيمتر را با کاغذ روغني بپوشانيد. در ظرف مناسبي بيسکويت و کره را با هم مخلوط کنيد و کف قالب بريزيد و خوب بفشاريد. بعد به مدت يک ساعت در يخچال نگه داريد. پودر ژله ي تمشک را در کاسه ي مناسبي بريزيد و آب جوش را به آن بيفزائيد و خوب مخلوط کنيد. سپس آب سرد را به آن اضافه کنيد و صبر کنيد تا غلظت ژله همچون سفيده ي تخم مرغ شود. در اين ميان، يک قاشق آب سرد را در کاسه ي کوچکي بريزيد و پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد. ظرف را روي حرارت غير مستقيم (بن ماري) قرار دهيد تا ژله حل و کاملا شفاف شود. حالا شير، آبليمو و ژلاتين حل کرده را با هم مخلوط کنيد و اين مايه را داخل قالب روي بيسکويت بريزيد و رويش را بپوشانيد و در يخچال قرار دهيد تا کاملاً ببندد. اکنون ژله ي تمشک را روي آن بريزيد و يک شب در يخچال نگه داريد. روز بعد، ژله را به اندازه ي دلخواه برش دهيد و در ظرف مناسبي بچينيد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image