جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک شکلاتي با تزئين بادام سوخته
-(3 Body) 
کيک شکلاتي با تزئين بادام سوخته
Visitor 383
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 12 نفر:

شکلات سياه: 160گرم
کره: 160 گرم
تخم مرغ: 5 عدد
شکر: 120 گرم
بادام آسياب کرده: 120 گرم
بادام پرک: 50 گرم
بيکينگ پودر: بک چهارم قاشق چاي خوري
شکلات چيپسي: 35 گرم
بادام سوخته: 140 گرم

مواد لازم براي تهيه ي کرم گاناش:

شکلات شيري: 125 گرم
خامه: 80 گرم
کره: 20 گرم

روش تهيه:

شکلات و کره را در کاسه اي بريزيد و آن را روي حرارت بخار آب جوش بگذاريد تا شکلات و کره ذوب شوند. بعد آن را کنار بگذاريد تا خنک شود. اکنون در ظرف ديگري زرده هاي تخم مرغ و نيمي از شکر را با همزن برقي بزنيد تا رنگش روشن شود. سپس مخلوط شکلات و کره را به آن بيفزائيد. حالا بادام آسياب کرده و بادام پرک را درون مايه بريزيد. آن گاه در کاسه ي مناسبي سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد و به تدريج باقيمانده ي شکر را اضافه نمائيد. اکنون به آرامي سفيده هاي زده شده را به مايه ي قبلي بيفزائيد و مخلوط آرد و بيکينگ پودر را روي آن الک کنيد. پس از مخلوط کردن شکلات چيپسي با مايه ي کيک، آن را درون قالبي به قطر 22 سانتيمتر که پيشاپيش چرب کرده و با کاغذ روغني پوشانده ايد، بريزيد. حالا قالب را در فر (تاون) گرم شده با دماي 180درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 45 دقيقه قرار دهيد تا کيک بپزد. پس از آن، کيک را به مدت 15 دقيقه در قالب نگه داريد. بعد از قالب خارج کنيد و روي پنجره ي سيمي بگذاريد تا خنک شود. اينک روي کيک را با کرم گاناش بپوشانيد و با بادام سوخته تزئين کنيد. کيک را در ديس زيبائي بگذاريد و از مهمانان خود پذيرايي کنيد.

روش تهيه ي کرم گاناش:

همه ي مواد را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا مايه ي صاف و يکدستي حاصل شود و پس از خنک شدن، مصرف کنيد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image