مواد لازم براي 12 نفر:
شکلات سياه: 160گرم
کره: 160 گرم
تخم مرغ: 5 عدد
شکر: 120 گرم
بادام آسياب کرده: 120 گرم
بادام پرک: 50 گرم
بيکينگ پودر: بک چهارم قاشق چاي خوري
شکلات چيپسي: 35 گرم
بادام سوخته: 140 گرم
مواد لازم براي تهيه ي کرم گاناش:
شکلات شيري: 125 گرم
خامه: 80 گرم
کره: 20 گرم
روش تهيه:
شکلات و کره را در کاسه اي بريزيد و آن را روي حرارت بخار آب جوش بگذاريد تا شکلات و کره ذوب شوند. بعد آن را کنار بگذاريد تا خنک شود. اکنون در ظرف ديگري زرده هاي تخم مرغ و نيمي از شکر را با همزن برقي بزنيد تا رنگش روشن شود. سپس مخلوط شکلات و کره را به آن بيفزائيد. حالا بادام آسياب کرده و بادام پرک را درون مايه بريزيد. آن گاه در کاسه ي مناسبي سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد و به تدريج باقيمانده ي شکر را اضافه نمائيد. اکنون به آرامي سفيده هاي زده شده را به مايه ي قبلي بيفزائيد و مخلوط آرد و بيکينگ پودر را روي آن الک کنيد. پس از مخلوط کردن شکلات چيپسي با مايه ي کيک، آن را درون قالبي به قطر 22 سانتيمتر که پيشاپيش چرب کرده و با کاغذ روغني پوشانده ايد، بريزيد. حالا قالب را در فر (تاون) گرم شده با دماي 180درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 45 دقيقه قرار دهيد تا کيک بپزد. پس از آن، کيک را به مدت 15 دقيقه در قالب نگه داريد. بعد از قالب خارج کنيد و روي پنجره ي سيمي بگذاريد تا خنک شود. اينک روي کيک را با کرم گاناش بپوشانيد و با بادام سوخته تزئين کنيد. کيک را در ديس زيبائي بگذاريد و از مهمانان خود پذيرايي کنيد.
روش تهيه ي کرم گاناش:
همه ي مواد را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا مايه ي صاف و يکدستي حاصل شود و پس از خنک شدن، مصرف کنيد.
منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34