جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت ترد تافي و گردو
-(2 Body) 
بيسکويت ترد تافي و گردو
Visitor 346
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 20 برش:

پودر قهوه: 15 گرم
آب جوش: يک قاشق سوپ خوري
کره ي نرم: 115 گرم
کره ي بادام زميني: 30 گرم
شکر ريز: 75 گرم
آرد ذرت: 75 گرم
آرد: 185 گرم

مواد لازم رويه:

کره: 175 گرم
شکر قهوه اي نرم: 175 گرم
عسل: 30 ميلي ليتر
گرودي خرد کرده و بو داه: 175گرم

روش تهيه:

فر (تاون) را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد. يک قالب 20×30 سانتيمتري را چرب کنيد و کف آن را با کاغذ روغني بپوشانيد. بعد پودر قهوه را در آب جوش حل کنيد و کنار بگذاريد. در ظرف مناسبي کره، کره ي بادام زميني، شکر و محلول قهوه را بريزيد، آرد ها را بيفزائيد و مخلوط کنيد تا خمير نرمي به دست آيد. حالا خمير را داخل قالب پهن و صاف کنيد و با چنگال، چندين سوراخ روي آن ايجاد نمائيد و به مدت 20 دقيقه در فر بپزيد. بعد صبر کنيد تا خنک شود. آن گاه مواد رويه را روي نان پخته بريزيد و در يخچال بگذاريد. پس از بستن مواد رويه، بيسکويت را به صورت مستطيل يا مربع برش دهيد.

روش تهيه ي مواد رويه:

در ظرف مناسب کره، شکر و عسل را بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کره ذوب شود. بعد آن را بجوشانيد و پس از آن که چند جوش زد، گردو را بيفزائيد.

نکته ي خواندني

شکر قهوه اي در دو رنگ تيره و روشن در فروشگاه هاي لوزام قنادي موجود است. از خصوصيات اين نوع شکر بافت نرم آن است که استفاده از آن تأثير بسزايي در رنگ و طعم کيک و شيريني دارد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image