مواد لازم براي 20 برش:
پودر قهوه: 15 گرم
آب جوش: يک قاشق سوپ خوري
کره ي نرم: 115 گرم
کره ي بادام زميني: 30 گرم
شکر ريز: 75 گرم
آرد ذرت: 75 گرم
آرد: 185 گرم
مواد لازم رويه:
کره: 175 گرم
شکر قهوه اي نرم: 175 گرم
عسل: 30 ميلي ليتر
گرودي خرد کرده و بو داه: 175گرم
روش تهيه:
فر (تاون) را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد. يک قالب 20×30 سانتيمتري را چرب کنيد و کف آن را با کاغذ روغني بپوشانيد. بعد پودر قهوه را در آب جوش حل کنيد و کنار بگذاريد. در ظرف مناسبي کره، کره ي بادام زميني، شکر و محلول قهوه را بريزيد، آرد ها را بيفزائيد و مخلوط کنيد تا خمير نرمي به دست آيد. حالا خمير را داخل قالب پهن و صاف کنيد و با چنگال، چندين سوراخ روي آن ايجاد نمائيد و به مدت 20 دقيقه در فر بپزيد. بعد صبر کنيد تا خنک شود. آن گاه مواد رويه را روي نان پخته بريزيد و در يخچال بگذاريد. پس از بستن مواد رويه، بيسکويت را به صورت مستطيل يا مربع برش دهيد.
روش تهيه ي مواد رويه:
در ظرف مناسب کره، شکر و عسل را بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کره ذوب شود. بعد آن را بجوشانيد و پس از آن که چند جوش زد، گردو را بيفزائيد.
نکته ي خواندني
شکر قهوه اي در دو رنگ تيره و روشن در فروشگاه هاي لوزام قنادي موجود است. از خصوصيات اين نوع شکر بافت نرم آن است که استفاده از آن تأثير بسزايي در رنگ و طعم کيک و شيريني دارد.
منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34