مواد لازم براي 30 عدد:
شکلات سياه: 200 گرم
کره ي خرد کرده: 125 گرم
آرد: 150 گرم
بيکينگ پودر: يک دوم قاشق چاي خوري
گردوي ريز خرد کرده: 125 گرم
کشمش سياه: 90 گرم
عسل: 2 قاشق سوپ خوري
تخم مرغ: 2 عدد
طرز تهيه:
شکلات و کره را در کاسه ي مناسبي بريزيد و کاسه را روي حرارت قرار دهيد تا شکلات ذوب شود و مخلوط يکدستي به دست آيد. در ظرف ديگري آرد و بيکينگ پودر، گردو و کشمش را با هم مخلوط کنيد و در وسط آن حفره اي ايجاد کنيد. حالا شکلات را همراه با عسل و تخم مرغ در مخلوط آرد بريزيد و هم بزنيد تا به شکل خمير در آيد. از اين خمير، هر بار به اندازه ي يک قاشق سوپ خوري برداريد و به شکل توپ درآوريد و در سيني اي که با کاغذ روغني پوشانده ايد، بچينيد. بعد سيني را در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا شيريني بپزد. پس از خنک شدن، آن ها را در ظرف مناسبي بچينيد.
منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34