جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک با کرم قهوه
-(1 Body) 
کيک با کرم قهوه
Visitor 365
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 8-10 نفر:

کيک اسفنجي: با 4 تخم مرغ
شير: 160 ميلي ليتر
خامه ي ساده: 300 گرم
شکر: 40 گرم
ژلاتين: 3 قاشق چاي خوري
شکلات سياه: 50 گرم
پودر کاکائو: 1 قاشق چاي خوري
قهوه ي فوري: 1 قاشق چاي خوري
زرورق شکلات: يک ورق

مواد لازم باري تهيه ي کرم گاناش:

خامه: 150 گرم
شکلات سفيد: 300 گرم

روش تهيه:

کيک اسفنجي را در قالبي به شکل نيمکره تهيه کنيد و پس از خنک شدن، داخل آن را خالي نمائيد و ديواره اي به ضخامت تقريبي 2 سانتيمتر از کيک باقي بگذاريد. آن گاه شير، خامه و شکر را در ظرف مناسبي بريزيد و خوب هم بزنيد. سپس ژلاتين را روي شير بپاشيد و چند دقيقه صبر کنيد تا ژلاتين مرطوب شود. حالا ظرف مورد نظر را روي اجاق بگذاريد و پيوسته مايه را هم بزنيد تا ژلاتين حل شود. بعد شکلات، پودر کاکائو و قهوه را به مايه بيفزائيد و مخلوط کنيد تا شکلات در مايه حل شود. پس از آن که ظرف مورد نظر را از روي اجاق برداشتيد، صبر کنيد تا مايه خنک شود و به غلظتي همچون غلظت سفيده ي تخم مرغ برسد. اکنون مايه را داخل کيک بريزيد و تکه اي از کيک را به عنوان در آن روي مايه قرار دهيد. اينک کيک را داخل يخچال بگذاريد و حداقل يک شب در يخچال نگه داريد. روز بعد کيک را روي ظرف زيبائي برگردانيد و کرم گاناش را روي آن بريزيد. با زرورق شکلاتي، اطراف کيک را تزئين کنيد.

روش تهيه ي کرم گاناش:

خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و آن را روي اجاق بگذاريد تا خامه گرم شود. آن گاه شکلات را بيفزائيد و پس از حل شدن شکلات در خامه، کرم را از روي اجاق برداريد. پس از خنک شدن، کرم قابل مصرف است.
يادآوري: براي تزئين کيک با زرورق شکلاتي، شکلات را ذوب کنيد و روي زرورق بريزيد، صبر کنيد تا شکلات ببندد. بعد به شکل دلخواه قالب بزنيد ولي شکلات را از زرورق جدا نکنيد و به مدت يک ساعت در يخچال نگه داريد. سپس زرورق را از شکلات جدا کنيد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image