جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان ميوه اي
-(3 Body) 
نان ميوه اي
Visitor 374
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 12 عدد:

مايه خمير: 1 قاشق چاي خوري
شکر: 1 قاشق سوپ خوري
آب ولرم: 60 ميلي ليتر (يک چهارم پيمانه)
کره ي ذوب کرده: 1 قاشق سوپ خوري
شير ولرم: 250 ميلي ليتر
تخم مرغ: 1 عدد
آرد: 500 گرم
نمک: يک دوم قاشق چاي خوري
بادام آسياب کرده: يک دوم پيمانه

مواد لازم مياني:

انجير خشک خرد کرده: 200 گرم
زرد آلوي خشک خرد کرده: 100 گرم
مرباي پوست پرتقال بدون شربت: 4 قاشق سوپ خوري
شکر: 1 قاشق سوپ خوري
عسل: 2 قاشق سوپ خوري
مرباي گيلاس: بدون شربت 50 گرم
کره ي ذوب کرده: 2 قاشق سوپ خوري

روش تهيه:

مايه خمير، شکر و آب را در کاسه ي کوچکي بريزيد و با هم مخلوط کنيد. بعد روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا مايه خمير فعال شود و حباب هايي روي آن ظاهر شود.
سپس کره، شير و تخم مرغ را در کاسه ي کوچک ديگري بريزيد. خوب با همزن دستي بزنيد. در ظرف ديگري آرد الک کرده، نمک و پودر بادام را با هم مخلوط کنيد و در وسط آن حفره اي ايجاد نماييد. حالا مايه خمير عمل آمده، مخلوط شير، کره و تخم مرغ را وسط مواد خشک بريزيد و با قاشق چوبي هم بزنيد تا خميري به دست آيد.
اکنون خمير را روي سطحي آرد پاشي شده، خوب ورز دهيد تا کاملاً صاف و يکدست شود. اينک آن را به شکل يک مستطيل بزرگ به قطر تقريبي 3 ميلي متر پهن کنيد (اين خمير چون زمان استراحت ندارد حالت ارتجاعي دارد. پس براي رفع اين حالت، کافي است چند بار خمير را پشت و رو کنيد و دوباره وردنه بکشيد). آن گاه مواد مياني را روي خمير بريزيد و از قسمت طول، آن را رول کنيد و به 12 قسمت مساوي ببريد. حالا هر تکه ي خمير را درون قالب مافين چرب کرده قرار دهيد. بعد روي قالب را بپوشانيد و درحدود 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم خمير ها دو برابر شود. سپس روي آن ها را با قلم مو کره بماليد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد، به مدت 20-25 دقيقه قرار دهيد تا نان ها بپزند و طلائي رنگ شوند.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image