جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خمير هاي شکلاتي
-(0 Body) 
خمير هاي شکلاتي
Visitor 391
Category: دنياي فن آوري
در ادامه ي موضوعات و مباحث صفحه ي کلاس شيريني پزي و با توجه به علاقه مندي خوانندگان گرامي، در پيگيري مطالب، نظر به درخواست عده ي بيشماري از شما همراهان صميمي، در خصوص چگونگي تزئينات کيک ها به نحوه ي ساخت و استفاده از خمير هاي شکلاتي اشاره شد. در اين جا نيز به توضيح بيش تر درباره ي تهيه و کاربرد خمير شکلاتي سفيد خواهيم پرداخت. اميد است سودمند و مورد توجه شما واقع شود.
همان طور که مي دانيد، تزئين کيک ها با در نظر گرفتن شرايط سني، جنسيت و نوع مناسبت، طراحي و تکميل مي شود. اما در پاره اي از موارد، کيک تهيه شده تنها براي پذيرائي از ميهمانان به هنگام عصر، تزئين مي شود و مورد مصرف قرار مي گيرد، و براي مناسبت خاصي همچون جشن ازدواج، تولد و غيره نيست! در اينگونه موارد، مي توانيد از تزئينات ساده تري بهره بگيريد تا هم در وقت و هم در هزينه ي خود صرفه جوئي کنيد. به همين منظور، انتخاب خمير شکلاتي يکي از بهترين گزنيه هاست. زيرا اغلب افراد شکلات را دوست دارند و طعم آن را همراه با کيک مي پسندند. اگر چه ممکن است قيمت شکلات قدري گران به نظر برسد، ولي با توجه به فوايد شکلات و استفاده ي اندک از آن در هر نمونه، براي هر چه زيباتر جلوه دادن کيک، منطقي به نظر مي رسد و خالي از لطف نيست. بنابر اين براي به دست آوردن نتيجه ي بهتر، قبل از شروع به کار، مطالب را با دقت بخوانيد؛ بعد مواد لازم را فراهم کنيد. براي اندازه گيري صحيح، از ترازوي دقيق استفاده کنيد. ابتدا 750 گرم شکلات سفيد و مرغوب را وزن کنيد و در کاسه ي مناسبي بريزيد. آن گاه 100 گرم شکر را همراه با يک پيمانه آب، (معادل 250 ميلي ليتر) در ظرفي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا شکر حل شود.
سپس شربت را بجوشانيد و پس از يکي دو جوش آن را از روي اجاق برداريد. بعد شربت خنک شده را به شکلات بيفزائيد و مخلوط سازيد. حال 350 گرم پودر شکر الک کرده را به مخلوط شکلات و شربت اضافه کنيد؛ روي آن را بپوشاند و صبر کنيد تا در دماي محيط، خمير شکلات سفت شود. اکنون هر بار قدري از آن را برداريد و در دست ماساژ دهيد تا خمير، صاف و يکدست شود. اينک رو و اطراف کيک مورد نظر را مارمالاد زردآلو بماليد. خمير شکلات را روي سطحي پودر شکر پاشي شده، با وردنه باز کنيد. سپس آن را دور وردنه بپيچيد و بعد روي کيک قرار دهيد. اضافي هاي اطراف خمير را بگيريد و لبه هاي آن را صاف و مرتب کنيد. همچنين، مي توانيد با برشگر هاي مختلف، اشکال زيبائي از خمير بسازيد و کيک را با آن تزئين نماييد.
خمير شکلات را در کيسه ي نايلوني بگذاريد و سر کيسه را محکم ببنديد تا خمير شکلات خشک نشود. گفتني است که زمان ماندگاري خمير هاي شکلاتي بسيار طولاني است و نيازي به نگهداري آن در يخچال نيست.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image