مواد لازم براي 6-8 نفر:
لوبيا سفيد: 300 گرم
تره: 100 گرم
پيازچه ي خرد کرده: 6 ساقه
پياز خرد کرده: 1 عدد
سير خرد کرده: 1 حبه
سيب زميني مکعبي خرد کرده: 4 عدد
نمک و فلفل: به ميزان لازم
پنير کرد (محلي): 200 گرم
شير کم چرب: 250 ميلي ليتر
جعفري خرد کرده: 50 گرم
آبليموي تازه: به ميزان لازم
روش تهيه:
لوبيا را از قبل بخيسانيد. بعد آن را بپزيد. آن گاه تره، پيازچه، پياز، سير و سيب زميني را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط کنيد. حالا لوبيا، نمک، فلفل و پنير را بيفزائيد. اکنون شير را روي مواد داخل ظرف بريزيد. اکنون روي ظرف را با کاغذ آلومينيمي بپوشانيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت 30 دقيقه بپزيد. در اواخر پخت، کاغذ آلومينيومي را برداريد تا روي خوراک کمي برشته شود. اينک خوراک را با جعفري تزئين نمائيد و در صورت تمايل، مقداري آبليمو روي آن بريزيد.
منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34