جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خاگينه ي مغز گردو
-(0 Body) 
خاگينه ي مغز گردو
Visitor 357
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 10-12 نفر:

آرد: 125 گرم
روغن مايع: 60 ميلي ليتر (يک چهارم پيمانه)
مارگارين: 1 قاشق چاي خوري
پوست ليمو ترش رنده کرده: 1 قاشق چاي خوري
پودر نارگيل: يک چهارم پيمانه
بيکينگ پودر: 1 قاشق چاي خوري
پودر شکر: 50 گرم
گردوي آسياب کرده: 2 قاشق سوپ خوري
آب: 60 ميلي ليتر (يک سوم پيمانه)
زرده ي تخم مرغ: 2 عدد
کنجد: به ميزان لازم

مواد لازم براي تهيه ي شربت:

شکر: 200 گرم
آب: 250 ميلي ليتر
آبليمو: 1 قاشق سوپ خوري

روش تهيه:

آرد، روغن مايع، مارگارين، پوست ليمو، پودر نارگيل، بيکينگ پودر، پودر شکر، گردو، آب و يک عدد زرده ي تخم مرغ را در کاسه ي مناسبي بريزيد و با يکديگر مخلوط کنيد تا خمير صاف و يکدستي حاصل شود. آن گاه خمير را درون کيسه ي نايلوني بگذاريد و حدود نيم ساعت به آن استراحت دهيد. سپس خمير را روي سطحي آرد پاشي شده به ضخامت 4ميلي متر باز کنيد و نوار هائي به عرض 3 سانتيمتر و طول 10 سانتيمتر از خمير ببريد. حالا هر يک از اين نوار ها را دور دو انگشت مياني بپيچيد و داخل سيني فر چرب کرده بگذاريد. روي خمير ها از زرده ي تخم مرغ باقي مانده بماليد و کنجد بپاشيد. اکنون خاگينه را در فر گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد. همين که خاگينه خنک شد، شربت داغ را روي آن بريزيد.
ياد آوري: روش تهيه ي شربت مانند ساير شربت ها در دستورالعمل هاي قبلي است.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image