مواد لازم براي 10-12 نفر:
آرد: 125 گرم
روغن مايع: 60 ميلي ليتر (يک چهارم پيمانه)
مارگارين: 1 قاشق چاي خوري
پوست ليمو ترش رنده کرده: 1 قاشق چاي خوري
پودر نارگيل: يک چهارم پيمانه
بيکينگ پودر: 1 قاشق چاي خوري
پودر شکر: 50 گرم
گردوي آسياب کرده: 2 قاشق سوپ خوري
آب: 60 ميلي ليتر (يک سوم پيمانه)
زرده ي تخم مرغ: 2 عدد
کنجد: به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه ي شربت:
شکر: 200 گرم
آب: 250 ميلي ليتر
آبليمو: 1 قاشق سوپ خوري
روش تهيه:
آرد، روغن مايع، مارگارين، پوست ليمو، پودر نارگيل، بيکينگ پودر، پودر شکر، گردو، آب و يک عدد زرده ي تخم مرغ را در کاسه ي مناسبي بريزيد و با يکديگر مخلوط کنيد تا خمير صاف و يکدستي حاصل شود. آن گاه خمير را درون کيسه ي نايلوني بگذاريد و حدود نيم ساعت به آن استراحت دهيد. سپس خمير را روي سطحي آرد پاشي شده به ضخامت 4ميلي متر باز کنيد و نوار هائي به عرض 3 سانتيمتر و طول 10 سانتيمتر از خمير ببريد. حالا هر يک از اين نوار ها را دور دو انگشت مياني بپيچيد و داخل سيني فر چرب کرده بگذاريد. روي خمير ها از زرده ي تخم مرغ باقي مانده بماليد و کنجد بپاشيد. اکنون خاگينه را در فر گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد. همين که خاگينه خنک شد، شربت داغ را روي آن بريزيد.
ياد آوري: روش تهيه ي شربت مانند ساير شربت ها در دستورالعمل هاي قبلي است.
منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34