جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
جوجه کباب ايتاليايي
-(0 Body) 
جوجه کباب ايتاليايي
Visitor 315
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

مرغ: 2 کيلو گرم
پياز خرد کرده: 100 گرم
هويج خرد کرده: 80 گرم
کرفس خرد کرده: 50 گرم
فلفل دلمه اي خرد کرده: 50 گرم
روغن مايع: به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپ خوري
آب مرغ: 500 ميلي ليتر
ترخون يا سبزي معطر: 30 گرم

روش تهيه:

اين جوجه کباب مانند جوجه کباب هاي معمولي مي باشد، فقط در سخ چوبي کشيده مي شود و سس آن با سس هاي ديگر متفاوت مي باشد.

روش تهيه ي سس:

پياز، هويج، کرفس و فلفل دلمه اي را در ظرف مناسبي بريزيد. روي اجاق قرار دهيد و مقداري روغن روي آن ها بريزيد و تفت دهيد. سپس رب را بيفزائيد و 2 دقيقه ي ديگر تفت دهيد. اکنون آب مرغ را اضافه کنيد تا سبزيجات نرم شود و به روغن بيفتد. در 5 دقيقه ي آخر ترخون خرد شده را اضافه نمائيد.

ياد آوري:

به اين سس مي توان قارچ خرد کرده نيز اضافه کرد. حالا کباب را در ظرف مناسبي بچينيد و روي آن را با سس تزئين کنيد.

منبع: ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image